Määratlemata

jälle midagi hiinast

Eile saabus mulle kaks pakki hiinast- üks, kus sees olid riided ja teine, milles peitus see kaua oodatud sirgendav kamm. Sellest teisest tuleb peagi video, kuidas ja kas see vidin üldse toimib. Esimese paki sisu on kohe teie ees!

Pakk tuli lehelt SheIn.com (LINK). Pakis oli kaks asja- kleit ja pluus. 

Hõbedate litritega kleit (LINK). Ma pole tegelikult kunagi sellistest sätendavatest kleitidest vaimustuses olnud, aga otsustasin nii uudishimu mõttes selle toote kasuks ja pean tõdema, et ta täitsa meeldib mulle. Ja ma isegi kannaksin seda.
Must lukuga pluus (LINK). Ma tegelikult võtsin teiselt lehelt sellise punase ja see oli.. ma alguses ütlesin nabakas, aga ta ei ole nabakas vaid mina eelistan pluusi, mis vajadusel kataks pepu ära, seega minu jaoks jällegi lühike. 

4 thoughts on “jälle midagi hiinast”

  1. Kui tahad lukuga pluusi siis soovitan minna Sepelässe seal oli trikoo moodi ja see pole napakas,seljas näeb välja nagu pluus.Ilus oled.Mulle meeldivad mõlemad riideesemed.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga