***

juhtmevaba sirgendaja, külmutatud vetsupaber ja mäluprobleemid

Ma olen viimasel ajal nii hajamaalne, et paha hakkab. Ma ei tea, kas see on rasedusest või sellest, et ma nii väsinud olen koguaeg või… noh, siis ikkagi rasedusest, sest sellepärast ma ju nii väsinud olengi, et see rauatase jälle madalale on kukkunud.

Täna hommikul istun Raimondiga rahumeeli lasteaias ja ootan, millal ta endale need toariided selga paneb. Kui aeg oli sisejalanõude käes, mõtlesin, et aitan tal need käbe jalga, enne kui laps  end täis teeb (ta kurtis kakahäda üle just). Panin jalatsid talle jalga ja Raimond hakkab vaidlema, et näe emme, need on mul valepidi jalas. Vaatan ja ütlen, et ei ole ju. Tema vaatab ka siis uuesti ja ütleb, et ikka on. Vaatan siis ise ka uuesti ja ongi. Sorri laps. 😀

Täna suhtlesin instagramis ühega ninade teemal. Ma sain koguaeg aru, et me räägime tema ninast, aga lõpuks selgus, et ikkagi minu omast. 😀

Esmaspäeviti ma millegipärast arvan viimased nädalad, et tegelikult on ikkagi teisipäev.

Üks hommik panin ma Fairy pudeli külmpkappi.

Üks õhtu, kui Geit poekraamiga koju jõudis, küsis Raimond, kuhu ta vetsupaberi paneb. Ütlesin talle, et külmkappi.

Tunnike tagasi panin sirgendajat tööle ja hoian all seda on/off nuppu, et see tööle hakkaks. Hoian ja hoian ning tulekesed ei lähe põlema. Proovin veel, no ei lähe põlema. Mine pekki, täna on lasteaias pidu ja ma pean kohale ronima nagu Tarzan oma metsikute juustega. Siis aga vaatan, et ok, juhe pole seinaski. 😀

Tundub, et Geidule hakkab ka see hajameelsus külge. Eile rääkis mulle, et tal juhtus tööl väike õnnetus. Mõni hetk hiljem rääkis mulle uuesti sellest. Ja järgmisel hetkel küsis: “Kuule, kas ma rääkisin sulle, mis mul tööl juhtus..” Ma mingi “jaaa, sa juba rääkisid!”

Ja mälu veab ka alt. Kui keegi mulle ütleb, kus ta elab või kas tal lapsi on, siis järgmine hetk võin ma vabalt temalt küsida, kus ta kah elab ja mitut last omab. 😂

#hajameelsus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga