***

Juuksed pikaks komme süües? *

Tegin üks päev oma juuksed krunnist lahti ja Geit… las ma mainin siin kohe ära, et üldiselt mehed selliseid asju ei märka. Deem, ma isegi ei märka, aga et Geit… No ta igatahes ütles, et mu juuksed on nii pikaks kasvanud. Ma muidugi olin nii meelitatud, et hoidsin terve päev neid lahti, lehvisin nendega mööda kodu ringi ja iga kord, kui Geit minust möödus, viskasin neid talle näkku. Ok, nali. Aga sessuhtes lehvisin ringi küll. 😀

Need on siis minu enda juuksed 🙂

Lisaks sellele, et ma kasutan superhäid juuksehooldustooteid, kasutan ma ka neid kurikuulsaid Ivybears kummikarusid. Ma olen vist terve elu olnud selline inimene, kes mingitesse vitamiinidesse väga ei usu. Eriti, kui reklaamitakse, et ooooo, su juuksed hakkavad rämedalt kasvama. Ja, kui vaatasin hinda, mõtlesin ka, et ok, las nad siis ei kasva.

Ma kohe etteruttavalt ütlen ära, et ma ei ürita siin juuksepikendustega mingeid juukseid pikendavaid komme maha parseldada. Kuna me niikuinii pilte tegime ja ma üle saja aasta nii hea välja nägin, mõtlesin natuke uhkemad tootepildid teha. Ma üldse ei saa aru, miks neid pikendusi vahepeal kannan, kui mu enda juuksed peaaegu sama pikad. 😀

Ma olen oma juustega nii palju eksperimenteerinud, et on lausa õnn neid oma peas veel tunda, näha ja katsuda. Juba teismeeas lubas ema mul oma blondid kiharaks süsimustaks võõbata. Praegu saab muidugi osavalt ema kaela kõik veeretada, sest mina ju olin laps ja mul ei olnud aju veel nii palju välja arenenud, et ma võiks mõelda ajas rohkem kui kaks nädalat edasi. 😀

On mu juuksed olnud mustad, lillad, sinised, kõik variandid pruunist, blondid, punased….. isegi rohekad. Ohjessus! Aga lõpuks leian tee ikka tumepruunini tagasi, sest et lihtne hooldada, vajab vähe hooldamist ja peidab kõik vead ära.

Ma hakkasin Ivybears juuksevitamiine kasutama juba äkki märtsis? Käristasin 17€ purgi eest välja ja kui kätte sain, lugesin loitsu peale ja hakkasin kasutama. Proovi ainult mitte toimida, mõtlesin ma. 😀 Aga kui aus olla, ühe kuuga sa ei saa tegelt aimu, kas nüüd siis aitas või ei. Tuleb ikka kauem katsetada. Ja muidugi normi toitu süüa, normilt liikuda ja et kõik seespidiselt ka okei oleks.

Ma siis katsetasin ca 4 kuud ja ma pole vist terve oma lühikese elu, st 26 aasta jooksul nii palju beebijuukseid oma kuplil kasvamas näinud. Need lihtsalt vohasid ja üks hetk ma ei saanud arugi, kas need on beebijuuksed või keegi on käinud mul öösel salaja tukka ette nüsimas. Reaalselt oli selline misassssjjaaaa??! tunne. Ja ei olnud ma rase, ei imetanud, ei teinud kukerpalle ega palvetanud iga õhtu, et keegi mulle pikad juuksed annaks. 😀

Aga need tõesti toimivad! ja ei see ei ole halb TopShopi reklaam vaid päris minu enda kogemus. Ühe kuuga on raske näha ja midagi öelda, kahega juba hakkad vaatama, et eeee… nagu oleks ju? Ja kolme kuuga näed reaalseid tulemusi. Muidugi see ka sõltub palju. Ma olen lugenud, et mõni on juba peale esimest kuud Rapuntsel valmis. 😀

Ja ma arvan, et kõige parem variant, kuidas välja selgitada, kas see on sinu peal toiminud või ei, on jälgida tuttavate tagasisidet, st mult on palju küsitud, kui insta storys räägin midagi või lisan pildi, kus mul enda juuksed on ja inimesed kirjutavad, et KAS SUL ON PIKENDUSED V? See on parim kompliment ever, mu meelest. Või siis jah see, et kui mees isegi märkab, et su juuksed on kasvanud, siis järelikult aitab. 😀

Nüüd seadke sammud minu instagrami, sest seal kingin ma kellelegi ära kolme kuu jagu neidsamu juuksekasvu kiirendavaid ja väljalangemist vähendavaid kummikarusid. 🙂

Koodiga “Jane15” saab need Ivybears kummikarud www.kehapood.ee lehelt 15% soodsamalt, aga ainult nädal aega!

Mina enne pildistamist: “Ma võtan kindlasti patsikummi ära pildistamise ajaks!”

Mina pildistamise ajal: nagu piltidelt näete!

Mina pärast pilte vaatamas: “Fakk!”

Ja nii on põhimõtteliselt iga kord. 😀

#reklaam

*postitus on sündinud koostöös www.kehapood.ee

3 thoughts on “Juuksed pikaks komme süües? *”

  1. Mina kaautasin samu vitamiine 1 kuu ja juuksed hakkasid kohe vohama, beebijuuksed tulid, pikkust ka juurde. Peangi oma varusid tâiendama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga