Määratlemata

Juuksehooldus- Tigi bed head!

Mulle saadeti eelmise aasta lõpus Tigi Bed Head Urban Antidotes tootesari, mis sisaldas šampooni, palsamit ja juuksemaski. Ma olin väga innustatud ja motiveeritud neid tooteid proovima, sest poes on nad üsna krõbeda hinnaga ja ma pole raatsinud neid kunagi osta. 

Pildi allikas (LINK)

Šampoon annab tugevust ja vastupidavust, mida tegelikult ma saan kinnitada. Mingit erilist vau effekti ei olnud, kuid juukseid tuli peast märgatavalt vähem kammides või sirgendades või isegi juukseid pestes. Juustel oli peale kasutamist rohkem läiget ning nad ei olnud enam väga karedad. Pehmed ja siledad pigem. Šampooni kohta leiad rohkem infot siit (LINK).

Siia vahele ma kohe vabandan, et mul enda pilte pole. Täpselt nagu Dove toodetega- tegin pildid ära kaameraga, aga kaameras neid enam pole. Samuti ei ole neid arvutis. Väga jama. Ma panin ikka kõvasti aega sinna alla, et ilusaid pilte saada ja saingi, aga mis teha. 

Palsam peaks ideaalis andma samuti juustele vastupidavust ja tugevust juurde ja tegelikult siinkohal ma mainin ära, et üsna raske on neid tooteid eraldi hinnata, kui sa kasutad neid koos. Iga kahe päeva tagant juukseid pestes, kasutasin ma nii šampooni, palsamit kui ka maski, seega detailselt iga toote mõju on väga raske kirja panna. Kui üdini aus olla. Mina kannan palsamit igale poole juustele, kuigi olen kuulnud, et tuleks panna ainult poolele pikkusele. Ilmselt on kõigi palsamitega nii, et peale maha pesemist muutuvad juuksed vee all sellisteks siidisteks ja tahaks neid katsuma jäädagi. Nii oli ka selle palsamiga. Tundsin, kuidas tegin oma juustele suure suure pai. Palsami kohta leiad rohkem infot siit (LINK).

Juuksemaski koostisega jäin väga rahule, sest ta ei olnud selline väga vedel. Ma olen kasutanud maske, mis on sellise koostisega, et kipuvad käte vahelt vanni (või kus iganes sa oma juukseid parajasti pesed) kukkuma ehk ta on selline vedelam. Mask püsis kenasti käte vahel ning juustesse oli mugav kanda. Siinkohal mainin kiirelt ära, kui mõnusalt need tooted lõhnasid- nagu magus näts. Dove toodete puhul meeldis mulle see, et lõhn oli selline neutraalsem ja tagasihoidlik, kuid Tigi Bed Head toodete puhul meeldis mulle see magus lõhn. No võta näpust! Maski kohta leiad rohkem infot siit (LINK).

Šampooni ja palsamiga sain hakkama umbes kuu. Ja maski kasutan siiani. Kestab igatahes kaua. 

Teate, mina ei ole siin seda postitust kirjutamas selleks, et teile midagi pähe määrida (kuigi neid tooteid just määritakse pähe, noh duši all, teate küll ju :D). Ma kirjutan ausalt ja siiralt. Juuksehooldustoodetega pole mul kunagi bad luck olnud, õnneks. Ja ma olen endiselt arvamusel, et kui sa ei katseta, siis sa ei saagi teada. Nii toimin ka mina. Tooted mõjuvad erinevalt. Juuksetüüp on inimestel erinev. Mina näiteks ei osta endale ühtegi hooldustoodet kellegi teise arvamuse põhjal vaid oma sisetunde ja rahakoti paksuse järgi. Seega, kui sa tunned, et tahad neid tooteid proovida, siis miks mitte. 

Salon24 kodulehelt leiate mitmeid erinevaid brände ja tooteid. Mine ja uudista 🙂 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga