Määratlemata

juuksehooldus | VIVI, 12 herbs juuksetoonik

Mõnda aega tagasi sain ma kirja Varvaralt, kes küsis, kas ma olen huvitatud proovima sellise brändi tooteid nagu seda on VIVI. Natuke tutvumist nende toodetega ning kohtumine saigi kokku lepitud. Varvara on väga meeldiv inimene, kes tõi mulle toote otse koju ning mina sain praktiseerida end inglise keele oskuses. Tema tutvustas mulle toodet ning mina ootasin juba kärmelt, et saaks koju proovima minna.
Tegu on looduskosmeetika brändiga, mis pakub oma klientidele kvaliteetseid näo-, juuste- ja kehahooldustooteid. Eestis avatakse varsti esimene VIVI pood Sikupilli Kaubanduskeskuses.

Mina sain enda käsutusse juuksetooniku, mis ideaalis peaks juukseid tugevamaks muutma ning stimuleerima juuksekasvu. Pean häbiga tunnistama, et ma ei ole eales kasutanud juuksetoonikut ning kuna pudelil puudus kasutusjuhend ükskõik, millises keeles, siis mulle jäigi arusaamatuks, kuidas ja mis tingimustel ma peaksin teda kasutama. Juhendusin sisetundest ehk pesin pea ära, rätikuga enam vähem kuivemaks ning kandsin tooniku juustele. Alguses panin ma seda rohkem juusteotstele, kuid hiljem hakkasin tervele peale kandma. Eelkõige peanahale. Ja kõik. Ma arvasin, et ta on natuke paksema konsistentsiga, aga pigem oli selline vedelam ning vahepeal tekkis juba kahtlus, et äkki ma peaksin selle siiski maha loputama. Seda ma aga ei teinud. 
Halvemaks ta midagi ei muutnud, samas ei saa ma öelda, et ta oleks minu juustega imesid korda saatnud. Mida ma märkasin, oli see, et juuste väljalangemine vähenes silmmärgatavalt, aga muud omadused juustele (siidisus, pehmus, kohevus, kahususe eemaldamine) saab igast teisest juuksehooldustootest.  Toote leiad siit (link!)

2 thoughts on “juuksehooldus | VIVI, 12 herbs juuksetoonik”

  1. How to use:
    Massage it onto clean hair from the roots to the ends in the morning and (or) evening. Blow dry your hair.

    Kasutujuhend ju olemas.

  2. Internetis on jah olemas, aga ma kasutasin seda ajastul, kus arvuti ja internet minu parimad sõbrad just ei olnud. Tegelikult on halb, et pudelil kasutusjuhendit pole, sest kõigil pole internetivõimalust. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga