juuksehooldus | VIVI, 12 herbs juuksetoonik

Mõnda aega tagasi sain ma kirja Varvaralt, kes küsis, kas ma olen huvitatud proovima sellise brändi tooteid nagu seda on VIVI. Natuke tutvumist nende toodetega ning kohtumine saigi kokku lepitud. Varvara on väga meeldiv inimene, kes tõi mulle toote otse koju ning mina sain praktiseerida end inglise keele oskuses. Tema tutvustas mulle toodet ning mina ootasin juba kärmelt, et saaks koju proovima minna.
Tegu on looduskosmeetika brändiga, mis pakub oma klientidele kvaliteetseid näo-, juuste- ja kehahooldustooteid. Eestis avatakse varsti esimene VIVI pood Sikupilli Kaubanduskeskuses.

Mina sain enda käsutusse juuksetooniku, mis ideaalis peaks juukseid tugevamaks muutma ning stimuleerima juuksekasvu. Pean häbiga tunnistama, et ma ei ole eales kasutanud juuksetoonikut ning kuna pudelil puudus kasutusjuhend ükskõik, millises keeles, siis mulle jäigi arusaamatuks, kuidas ja mis tingimustel ma peaksin teda kasutama. Juhendusin sisetundest ehk pesin pea ära, rätikuga enam vähem kuivemaks ning kandsin tooniku juustele. Alguses panin ma seda rohkem juusteotstele, kuid hiljem hakkasin tervele peale kandma. Eelkõige peanahale. Ja kõik. Ma arvasin, et ta on natuke paksema konsistentsiga, aga pigem oli selline vedelam ning vahepeal tekkis juba kahtlus, et äkki ma peaksin selle siiski maha loputama. Seda ma aga ei teinud. 
Halvemaks ta midagi ei muutnud, samas ei saa ma öelda, et ta oleks minu juustega imesid korda saatnud. Mida ma märkasin, oli see, et juuste väljalangemine vähenes silmmärgatavalt, aga muud omadused juustele (siidisus, pehmus, kohevus, kahususe eemaldamine) saab igast teisest juuksehooldustootest.  Toote leiad siit (link!)

Kommentaarid

  1. Anonüümne says:

    How to use:
    Massage it onto clean hair from the roots to the ends in the morning and (or) evening. Blow dry your hair.

    Kasutujuhend ju olemas.

  2. Jane Almers says:

    Internetis on jah olemas, aga ma kasutasin seda ajastul, kus arvuti ja internet minu parimad sõbrad just ei olnud. Tegelikult on halb, et pudelil kasutusjuhendit pole, sest kõigil pole internetivõimalust. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]