***

Kas lapsed peavad üldse jõulukinke saama? *

Meie keskendume viimastel aastatel rohkem laste jõulukingitustele, sest oleme kuidagi nii kokku leppinud, et kui täiskasvanutest kellelgi midagi kindlat just vaja ei ole, siis omavahel kingitusi ei tee.

Lastega on asjad aga teistmoodi – nemad peavad kingitusi saama, sest.. nad on lapsed.

Kuna mul on nii mõnigi laps ja ma tean, et mu jälgijatest julged 98% on lapsevanemad, siis ma tean, kuidas jõulude eel on pea paksult pulki täis, mida siis lastele kinkida.

Suurematega on lihtne – neilt saab küsida, mida nad tahavad ja muide, sealt võib täitsa asjalikke vastuseid ka saada. Seega ma julgustan lastelt ise küsima – või, mis veel toredam, las kirjutavad jõuluvanale kirja. Minu omad on viimastel aastatel väga usinasti seda teinud.

Ma pean tunnistama, et vihkan lastega poes käimist, st kui mul on võimalus üksi minna, siis ma teen seda. Eriti rääkides mänguasjapoest. Seal nad muudavad oma meelt 828x korda ja siis hakkavad virisema, kui üka võtab kaks soodsat asja, aga tema sai ühe kallima ja… siin võibki loetlema jääda neid põhjuseid.

Sellepärast on e-kaubandus tore. Mulle meeldib! Mu närvid lausa tantsivad selle peale. Hästi palju toredaid kingitusi leiab näiteks www.lastelemmikud.ee e-poest.

Ma tellisin sealt koostöö raames lastele päris mitmeid erinevaid lelusid ja vajalikke asju – nt mul suuremad jahuvad koguaeg mingist Minecraftist ja kui ma nägin, et seal e-poes on Minecrafti voodipesukomplektid ja ma päev varem käisin Viljandis, muide tulutult, suurematele voodipesusid otsimas, kahmasin need kohe endale.

Ja te ei kujuta ette, kui sillas nad neist olid.

Pisemad said endale esiteks hüppepalli ja hüppelooma, sest ma tean, et nad on tõelised fännid. Kusiganes me käime ja seal on mõni asi, mille peal saab istuda ja samal ajal ka hüpata, v.a mina, on täielik hitt nende jaoks!

Järgmine väga populaarne mäng vähemalt minu laste seas ja jumal tänatud, et ma ikkagi kahte komplekti ei võtnud, on see PlayMais mosaiik “Loomakesed”, mis on küll jah lastele väga arendav ja põnev, aga lapsevanematel on vaja pärast juuste väljalangemise vastu mõnda head šampooni, mis võiks tegelt selle mänguga kingitusena kaasa tulla.

Aga mul on selline tunne või vähemalt minu kogemus näitab, et laste jaoks kõige põnevamad ja lahedamad asjad ongi tihtipeale lapsevanemaid retsilt närvi ajavad, seega tuleb lihtsalt ära kannatada. 😀

Adeelele võtsin veel selle arendava ladumistorni, kus laps saab kokku panna pildikese ja ka õppida natukene loomade kohta. Kuna Adeelele igasugused ladumisasjad meeldivad, siis see on ka tal üks lemmikuid.

Krissule võtsin loomulikult Käpapatrulli pusle, sest ta on Käpapatrulli ilge fänn ja teadsin, et talle meeldib see kindlasti. Puusse ei pannud!

Kui ma seal e-poes löön otsingusse Käpapatrulli, tundub, et saan sealt talle jõulukuuse alla ka päris huvitavaid kingitusi. 🙂

Ma arvan, et tegelikult ei olegi nii keeruline, vähemalt enda lastele kingitusi teha, kui jälgida, millega nad kõige enam mängivad ja mis neid kõige enam rõõmsaks teeb. Kui need just Fiskarsi noad pole, siis on ju asi lihtne, eks!

Ja et teie jõulukingituste arve nii suur ei tuleks, andis www.lastelemmikud.ee e-pood minu jälgijatele koodi janeblogi, mis annab 15% soodustust kuni 22.12.21! (sisestada tuleb see kupongi lahtrisse)

Sooduskood ei kehti juba allahinnatud toodetele ja ka kinkekaartidele!

*postitus on valminud koostöös www.lastelemmikud.ee e-poega

1 thought on “Kas lapsed peavad üldse jõulukinke saama? *”

  1. Olen nõus,et sünnipäevad ja jõulud just need ajad ongi kus kinke teha lastele . Ja ka endale ja kaasale muidugi . Meil küll on sünnipäevade ja jõuludega kõigest kuu vahet aga ikkagi üritame teineteisele kasvõi mõne üllatuse teha ,kui konkreetset soovi pole kingi osas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga