***

Kas ma jõin just nädal aega jutti?

Ma ärkasin täna üle pika aja niimoodi üles, et ma ei saanud aru, mis päev ja päevaosa on. Avasin silmad, õues oli juba valge, lapsed möllasid elutoas ja mul polnud õrna aimugi, mis päev oli. Magama läksin justkui kolmapäeva õhtul, okei, öösel juba ehk neljapäeval, aga ärkasin justkui laupäeval, sest kõik lapsed olid ju kodus.

Küsisin ka Geidult, et kas täna on laupäev v? Ta vastas, et ei ole, neljapäev on. Küsisin siis vastu, et miks lapsed kodus on ja mitte koolis/lasteaias ja selgus, et ma pidavat lapsed kooli/lasteaeda viima. See vist oli sõnadeta kokkulepe, sest mina küll midagi ei mäletanud, aga noh, arvestades, mida ma teile nüüd kirjutama hakkan, siis vist saame kõik koos aimu, miks ma midagi ei mäletanud… 😬

Suurematelt lastelt küsisin, kas nad äratuskella ei kuulnud. Vastasid, et kuulsid küll. Läksin õhku täis ja pärisin aru, miks nad siis üles ei tõusnud, a nad igaksjuhuks ei hakanud. Äkki oleks pidanud siis kooli minema, mine sa tea. 😅 Koomikud.

Igatahes….

Käisin mina eile Tallinnas peol. Samsung kutsus uue seadme esitlusele ja tegelikult mõned teised brändid on mind ka kunagi oma pidudele kutsunud, aga ma olen alati kohe automaatselt ei öelnud. Tänanud muidugi ka kutse eest. Seekord mõtlesin, et muidugi lähen. Olen ju ise Samsungi fänn, erinevaid nende telefone juba aastaid omanud. Tõsi, vahepeal ka muid brände testinud, aga oma tee alati Samsungini tagasi leidnud, sest Samsung on parim!

Kõik ilus ja tore, aga ma pole üldse kindel, et eile seal peol alkoholivaba tervitusjoogi all pakutud šampaklaasis siiski oli alkoholivaba jook, sest ma ärkasin küll täna sellise pohmelliga nagu oleks nädal aega jutti pummeldanud. Okei, tegelikult ma ei saa seda võrdlust siia tuua, sest ma pole iialgi nädal aega jutti tina pannud, aga… tänane pohmell sellest alkoholivabast klaasikesest oli kordades hullem pohmell, kui see, mida päris alkohol tekitab….

Tegelikult eile peol oli juba siuke tunne, et eee… kindel, et selles joogis alkoholi pole? Küsisin sõbrannalt ka. Aga no, me ikka seal ütlesime, et tulime autoga, kahtlen, et siis keegi sulle salaja alkoholi hakkab sisse jootma. 😅 Võibolla mu keha siis talub alkoholi paremini kui alkoholivaba jooki? Haha, ok, nali.

Ma teadlikult tegelikult loobusin alkoholist ja siinkohal ma ei mõtle üldse seda vahel pummeldan-ja teinekord mitte karsklase eluviisi vaid nagu null alkoholi, sest see teeb mu vaimsele tervisele nii palju kurja ja ma mõistsin seda alles nüüd, olles 30, vaeveldes ligi 12 aastat juba vaimsete probleemide käes, aga hei… parem hilja kui mitte kunagi, eksole. 😅

Ma igaksjuhuks lisan siia väikese täpsustuse ka selle “loobusin alkoholist” kohta, et ausalt iga päev tina ei pannud, et selle otsuseni lõpuks jõuda, aga kuus mitu x sai võetud küll ja juba tegelikult see on liig. Vähemalt minu jaoks.

Aga jah, ma nüüd vaevlen pohmellis edasi ja masetsen ka veidi, sest pea jamasid mõtteid täis jälle. Aga no, küll üle läheb. Tsau!

1 thought on “Kas ma jõin just nädal aega jutti?”

  1. Kuna tervislikel põhjustel pole viis aastat alkohooli joonud siis sai ka Aastavahetusel sõbrannadega natuke alkovaba sampust joodud . Ja ütlen sama ,et hommikul oli seest ikka täiiega õõnes . See oli veel ülepikaja öö kus laps magas juttu ja ärkas normaalsel kellaajal . Aga ikka oli tunne nagu oleks räme pohmell. Ei tea ja mis nad sinna alkovaba sampa sisse tglt panevad 🤣

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga