***

Kas ma olen alla võtnud või hoopis ootan viiendat?

Nagu ma hommikul instagrami laivis ütlesin, käisid mul ema ja isa külas. Õde oma lapsega oli ka.

Rääkisime juttu ja ema siis ühtäkki ütles või tähendab küsis, kas ma olen alla võtnud. Ise ei näe küll, aga nagu ma ühes eelnevas postituses mainisin, kus rääkisin Elisa Elustiili äpist, et jaksu on rohkem ja vastupidavust on rohkem ja… äkki on kaalunumber ka kukkunud? Ega ma ei tea, ma ei kaalu ennast juba ammu. Minu jaoks nii mõttetu tegevus, mis ajab lihtsalt (enamasti) stressi.

Ja kui mu ema juba küsib, kas ma olen alla võtnud, siis on see nagu best reklaam hetkel sellele äpile, sest ausalt mu ema küsib mult rohkem seda, et eeee rase oled v? juurde oled võtnud v? Ta nagu iial ei ole mulle öelnud või küsinud, kas ma olen alla võtnud. 😅

Täitsa võimalik, et olen alla võtnud ja täitsa võimalik, et ei ole ka. Ausalt, ma ei pea kaalunumbrist juba ammu lugu, sest see on lihtsalt number nagu iga teinegi. Kui energiat ja jaksu on ja peegelpilt ka meeldib, siis naudi elu ja suurt midagi rohkem polegi. 😊

Ja nüüd ma tunnen ema küsimusest ennast nii meelitatuna, et väääooo. Siuke üks tavaline küsimus, aga andis enesekindlusele nii palju juurde. Mitte, et mul sellega probleeme oleks, aga iga üleliigne pai mu egole on igati tervitatav. 😀

Seega, ma siinkohal promoks jälle seda Elisa Elustiili äppi väheke, et kes tahab proovida, siis seitse esimest päeva on tasuta ja kui hakkab meeldima (ausalt – see on laisa inimese äpp ja igale su vabandusele on seal pm lahendus olemas), siis koodiga Janeblogi5 saab veel paketi pealt viis euri alla ka! www.elisa.ee/elustiil #reklaam

Ja täna hommikul sai laivis ka räägitud sellest, kui tüütu on see, kuidas inimesed küsivad, et millal siis viies tuleb ja millal teine tüdruk tuleb ja… pls stop!

4 thoughts on “Kas ma olen alla võtnud või hoopis ootan viiendat?”

  1. See pealkiri ja teema ei lähe ju üldse kokku Elisaga.Milleks jahuda, nagunii ka oled harjunud koduse eluga ja tööle ei lähe, pole ka vahet palju neid lapsi tulemas on..

    1. Su kommentaar ei lähe ka postituse sisuga kokku, milleks sa jahud siis? 😀

  2. Need küsimused ,,millal laps/lapsed tulevad ajavad igas olukorras ja alati nii närvi. Eriti siis ,kui küsib mõni inimene kellel endal pole üldse kaaslast või last 🤦‍♀️ Iga inimese enda asi ju millal ja kui palju neid võsukesi tuleb ja tänapäeval on palju inimesi kellel võtab see kõik aega aga raske on sellistele selgeks teha seda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga