***

Kas mu mees pettis mind Mallukaga?

Kaks kõige põletavamat küsimust, mis minult eile ja täna küsitud on

a) kas Mallukas oli see, kellega mu mees mind pettis?

b) miks mul kaks kohvimasinat on?

Pisike taustalugu ka neile, kes mind instagramis ei jälgi – olen eile ja täna vastanud inimeste küsimustele ja kuna ma samaaegselt jagan ka oma köögiuuendust, mis parasjagu käsil, siis selle tõttu ka see kohvimasina küsimus.

Ma detailselt midagi lahkama ei hakka – jagasin detsembris insta storys (keegi küsis, ma vastasin, ise poleks lambist rääkinud) lugu sellest, et sain teada, kuidas mu mees mind aastaid tagasi pettis. Petmine ise ei morjendanudki nii väga kui see, et varjati pikalt ja teine osapool oli (on siiani) mulle samuti oluline inimene. See selleks.

Nüüd jagas Mallukas oma blogis, et aastaid tagasi pettis ta oma meest. Tegi ta seda koos mehe sõbraga ehk oma sõbranna mehega. Kuidas keegi võtab asja.

Ma alguses ei saanud päris täpselt aru, kus see seos veel tuli, aga, kui hakkasin läbi mõtlema asja, siis no… pm on jah sama lugu meil, erinevad vaatevinklid ainult, aga seal on ka üks suur erinevus – ma arvan, et, kes mind pikalt jälginud on, siis ei saa just öelda, et me Mallukaga suured sõbrad oleks ja minu loos üheks osapooleks ju oli sõbranna. See tekitas minus errorit veidi.

Nii et, vastus esimesele põletavale küsimusele – ei, mu mees ei petnud mind aastaid tagasi Mallukaga. 😅

See teine küsimus.

Ma jagasin eile ja ka täna insta storys, kuidas ma oma kööki uuendan ja seal ilmselt jäi peale, et mu köögis on kaks kohvimasinat. Sellist masinat, millega lattesid ja puha teha. Ma teen ainult lattet – ülihea. Lapsed teevad kakaod ka!

Ja no ma ei tea, miks inimesi see üldse huvitab, aga üks hetk oli mu NGL (anonüümne küsimise koht) ummistunud “miks sul kaks kohvimasinat on?” küsimustega. Ma alguses mõtlesin vastata, et mulle lihtsalt nii väga meeldib latte, aga siis otsustasin Malluka ja kohvimasina omavahel siduda ning üks clickbait kirjutada.

Aga, miks mul on siis kaks kohvimasinat? Teine on Geidu venna oma, kes meil ajutiselt elab. Magage täna rahus! 🤍

Ühtlasi, see postituse foto… on nii mina. Miks ma inimestega armastan distantsi hoida, isegi, kui koroona ei mölla. Iga asi võetakse luubi alla ja armastatakse midagi vürtsikat sellest välja pigistada. 😬 Siit siis täna neile natuke vürtse!

2 thoughts on “Kas mu mees pettis mind Mallukaga?”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga