Määratlemata

kas sina ostaksid jalaseent? a tupeseent?

Ma läksin täna oma õega vaidlema. Ma ostsin talle kingad ja täna ta teatas, et müüb need maha, sest tal ikka nad hõõruvad ja kuidagi ebamugav on kanda. Ma küsisin temalt, et paljuga. Tema vastas, et lükkab nad seitsme eurtsiga müüki. Ma küsisin temalt väga imestunult, et kas ta tahaks osta jalaseent 7 euroga? Ta ei saanud muhvigi aru ja ma hakkasin talle pikemalt seletama. Ma seletasin, et väga ebahügieeniline on müüa kantud jalatseid. Ma ei mäleta, kas olen kunagi enda jalatseid müünud, loodan, et mitte. Küll aga ma tean kindlalt öelda, et olen kasutatud jalatseid ostnud. Ja nüüd on võäkk sellele mõelda. 

Absoluutselt ei mõista hukka neid inimesi, kes seda teevad, aga minul on oma arvamus, mida ma ju ometi ei saa ainult endale hoida. Mingi krooniline lobapidamatus on mind viimasel ajal tabanud. Pean kõige ja mitte millegi kohta arvamust avaldama. Isegi kui ei taha. 

Õde vaidles mulle vastu, et temal pole mingit jalaseent, aga kui ma küsisin, et kas ta on selles kindel, siis oli ta vait kui sukk. Tiit Sukk. 😀 Aga tegelikult on väga palju neid inimesi, kes ei märkagi, et neil on jalaseen. Ma räägin siis omast kogemusest. Ja jalaseen ei ole häbi asi. Normaalne eluosa. 

Nagu tupeseengi. Ja siit ma lähekski sujuvalt üle sellele, kuidas inimesed müüvad kasutatud bikiine. Okei, ma kunagi ostsin internetist, aga väidetavalt uued. Olid pakis ja siltidega. Ma totally mõistan, kui inimene müüb korra näiteks selga proovitud bikiine. Võibolla proovis trussarite peal? Võibolla mitte? Jällegi- who knows, aga see on muidugi kordades parem variant, kui müüa ühe hooaja kantud bikiine, mis minu silmis juba viskab ette reklaamlause: “Tahad osta tupeseent? Watch here!” Sellega ma ei mõtle, et nüüd iga naine, kes oma kasutatud bikiine müüb, on abielus tupeseenega, aga saate aru ju küll. Üleüldises mõttes on oma kasutatud jalatsite ja bikiinide müük üks väga suur ebahügieenilisus üldse terves ilmas. 

8 thoughts on “kas sina ostaksid jalaseent? a tupeseent?”

  1. Sinu tupeseent ostaks küll. Paari kantud ja pesemata bikiinide eest maksaks vähemalt 2x rohkem kui need uuena müügil on. Aeg printida raha!

  2. Sinu vajadus iga päev mitu postitust teha on kohutav. Postitused on nii idiootlikud. Sorry, aga nii on.

  3. Juba mitmendat korda loen kommentaaridest, et su postitused on sisutühjad ja mõttetud…ja ma ei saa sellest aru 😀 Sa ju kirjutad enda elust, asjadest mis toimub ja mida millest arvad..miks see siis mõttetu on? Siis ju öeldakse põhimõtteliselt, et su elu on mõttetu. Ma ei saa aru, minu meelest tavaline inimene kirjutab ju ainult oma elust jne. Kui tahetakse, et inimene kirjutaks nagu kirjanik, siis mingu raamatukokku. Kogu aeg mingi inisemine käib 😀 tore ju kui kirjutatakse nii nagu on. Minu meelest tundub loogiline!

  4. mh, ma just lootsin, et ehk järgmine aasta lisatakse blogiauhindadele uus kategooria- Aasta mõttetuim blogi 2017 ja ma saan selle auhinna endale 🙁

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga