***

Kas üks ilus kleit on palju palutud???

On esimene suvi, kus ma tunnen ennast oma kehas megahästi. On esimene suvi, kus ma ei näe välja nagu laip – ehk siis olen üsna jumekas. On esimene suvi, mil ma mõtlen, et MA TAHAN KANDA KLEITI. Ja ma näen igal pool ilusaid kleite. Ma googeldan erinevaid epoode ja butiike ja need on täis ilusaid kleite.

Aga…. jah, siin on üks aga. Mis eestlane ma oleks, kui minu jutus ei oleks vähemalt ühte aga.

Need ilusad kleidid… on ONESIZE. Te ju teate, mida see tähendab? See tähendab seda, et see sama üks kleit sobib nii XS kui ka L suurusele.

Nagu…siin ei ole ausalt tegemist mingi vihaga saledamate inimeste suunas vaid mulle pakub siiralt huvi, kas üks kleit väib sobida sama hästi XS ja L suuruses olevale inimesele?

Need suurused on tegelikult üldse vahel nii metsa poole ja ei oma minu jaoks üldse tähtsust. Kui ma epoest juhtun endale midagi tellima, siis pigem jälgin mõõdutabelis olevaid mõõte. Mõne epoe mõõdutabeli järgi olen L, mõne XL ja on isegi juhtunud, et olen XL.

Ma täna ühest epoest vaatasin bikiine. Seal oli selline mugav võimalus, et sisestad oma kaalu, pikkuse, vanuse, soo ja kehatüübi ning epood arvutab ise sulle rõivasuuruse. Ja see epood arvutas mulle 5XL ehk XXXXXL. Juba selle peale tõmbasin ma sealt poest jeed ja oma raha ma ei plaaninud ka sinna jätta. 😀

Mulle meeldivad sellised lohvakad kleidid. Rinnust võib veel ümber olla, aga edasi võiks vabalt langev olla. Ma olen end alati tundnud ümber riietes ebamugavalt, isegi ahistatuna.

Facebooki gruppidest olen ka üritanud otsida, aga seal on need asjad teate küll ju, kuidas – küsid ega kellelgi pole kleiti müüa, pakutakse lehma.

Seega, a) kui keegi oskab, palun näita mulle, kuidas saab sobida üks riideese niivõrd erinevas suuruses inimestele või b) soovita epoodi, kus on reaalne suuruste valik ka.

Siiani olen endale kleite saanud päris poodidest, aga mu jaoks on mugavam epood ikkagi. ✌

2 thoughts on “Kas üks ilus kleit on palju palutud???”

  1. Ma olen kahjuks reaalselt nii paks, et tavapoest ja e-poodidest raske riideid leida aga ❤️SheIn❤️ on lihtsalt nagu wow! Suuruste valik mega(kuni 5XL mis meie mõistes suurus 54-56), riideid IGALE maitsele. Ja tarne viimati oli mul 10 päeva. Oli ootamist väärt, ma pole 3a seelikut ega kleiti kandnud aga nüüd peab kandma kuna sain sealt nii ilusaid asju😍

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga