Määratlemata

Kasti jäätise võitja on…

Mina.. va udupea, valisin raskema tee- panin kõigi osalejate nimed paberile kirja, lõikasin välja, panin nad kõik ühte korvikesse ja mängisin elegantset fortuunat, kes oma õnneliku käega võitja teatavaks tegi. 

See nimede kirja panek ja välja lõikamine oli ikka paras… , et mul kulus kaks päeva selleks. Muidugi mitte kaks tervet päeva, sest ülla-ülla, mul tegelikult on oma elu ka, mida elada.. eriti kui on kaks last. 

Aga ma ise tahtsin sellel korral loosimist nii teha. Natuke rohkem vaeva näha ja kuidagi.. mmm põnevamalt seda teha. Seega, mis ma siin ikka vingun. 😀
Kuna ma sellest pusimisest nii väsinud olen, ei viitsinud ma end kordagi seada ja kui ma end korda ei sea, ei taha ma väga oma nägu videos näidata. Aga video sai valmis ja võitja on teada. Vaata videot ja saa teada selle õnneliku inimese nimi, kes võitis endale kasti “Padjaklubi” jäätist. Või ehk olid see sina?
Ps. Parema kvaliteedi saad mutrivõtme alt!
Teised ärge kurvastage, kes sellel korral ei võitnud. Mul on nii hea meel, et selles auhinnamängus oli rekordarv osalejaid ning samuti ka uusi tulijaid. Blogi sai juurde peaaegu 1000 uut fänni! Aitäh teile 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga