***

Kehakaal välimuse järgi

Ma arvan, et sotsiaalmeedias ei ole ühtegi inimest, kes ei teaks Liisut. #teamvelsker Ma sain ka alles teadma teda ning ikka jälgin ta tegemisi. Ta on mu meelest üks ääretult tubli ja võimas naine ning mis peamine, hiigelsuure südamega!

Ta rääkis Insta storys, et kaalub 90kg, mille peale otsustasin talle kirjutada, et mismõttes, ma olen alati arvanud piltide ja videote põhjal, et tema kaalunumber jääb sinna 68-70kg kanti. Mu kirja point polnud parastada, et nänä, thank god, ma ikkagi kaalun sinust vähem, vaid lihtsalt arutleda, kuidas mõne inimese välimusest peegelduvad lisakilod nii nähtavalt ja teistel vastupidi, kaalunumber ei vasta üldse piltidele. Jõudsime järeldusele, et ju siis on ta süda see, mis nii palju kaalub, sest tõesti, ta on üks väga suure südamega naisterahvas.

Kui vaadata teda ja mind, siis tundun mina piltide järgi temast palju… pontšakam, aga kaalun tegelikult vähem. Ikka märkimisväärselt vähem. See on nagu nii ulme!

Ja ma ei räägi siin mõnest pildist, sest jah, enda ülekilosid on võimalik peita poosidega, riietega, korsettidega… misiganes, sest teadagi on nendel asjadel magic võime kõike üleliigset edukalt varjata.

Üldiselt pole ka minu jaoks kaalunumbril mingit tähtsust vaid oluline on peegelpilt. Ja ma arvan, et ennast ei peaks armastama sellisena nagu sa oled. Kui sa ei ole millegagi rahul, siis hakka selle kallal töötama ja küll varsti oled. Mul on näiteks eriti “vedanud”, sest kõik ladestub kõhule ja käsivartele. Kõik muud kehaosad mulle enda juures meeldivad, kuid need mitte.

Edit: no ups, selle unustasin üldse ära, et kõik inimesed ei ole ju ühepikkused, aga siinkohal ma kirjutasingi kõigist, kes on ühes pikkuses, kaalud aga erinevad ja välimus samuti.

3 thoughts on “Kehakaal välimuse järgi”

    1. Eee.. Okei, selle asjaolu unustasin ma ära, aga tõsi, mida lühem oled, seda rohkem paistavad ülekilod välja. Vähemalt mulle on selline mulje jäänud 😀

  1. Ma kaalun ka temast 15kg vàhem ja ausalt ma näen palju suurem välja kui tema.. Lihtsalt kunagi kaalusin hàbi tunnistada aga 120kg ja vòtsin nõks ùle 50kg alla.. Ja on jàànud see nn rippkõht.. Tegelen ikka endaga.. Aga no ei làhe eriti endaarust kusagilt vàiksemaks ja noo nùùd 9kuud peab jàlle paisuma ja siis asun usinasti jàlle kaalulangetama ehk saan uuesti reele nagu paar aastat tagasi kus 50kg làks suhteliselt kergelt.. Ise ka ei usu et kunagine vòòùmbermòòt oli 140cm.. Jàlgin ise ka pigem sentimeetreid kui kaalunumbrit 😊 Aga Sinule ja Sinu tegevustele edu edu ja veelkord edu 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga