Määratlemata

Kes mind EBA jaoks ilusaks tegi?

Ma arvan, et ma ei olnud teps ainuke, kes sellel päeva tahtis võrratu välja näha. Või tegelikult olen ma täiesti kindel, et absoluutselt kõik tahtsid väga väga head välja näha. Ja ausalt, seda te kõik olite ka! Väike koht, aga pungil täis nii ilusaid inimesi. Võiks lausa öelda, et see oli hoopis ilusate inimeste kohtumispaik. 

Mina tahtsin oma elus sellel korral midagi uut teha. Ma ei olnud kunagi käinud profimeikari juures. Enne Blogiauhindu kirjutasin ma paarile jumestajale, kas keegi oleks mind nõus ilusaks tegema ning hiljem saada kajastatud minu blogis. Jah, kiirelt ma selle inimese leidsin, väga kiirelt. Ja kuna ma olin lisanud veel iluteenindajate gruppi ka kuulutuse, et soovin jumestajat leida, siis tuli mulle isegi rohkem neid pakkumisi. 
Kui ma sealt meigistuudiost lahkusin, siis ma tõesti olin siiralt nii õnnelik. Minu esimene mõte peale selle imelise töö valmimist oli: “Ma pole kunagi end nii ilusana näinud!”. Ma ütlesin seda ka jumestajale. Ma ei suuda siiani uskuda, mida suudab üks professionaalne meik naisega teha. Ma ei ütleks, et ma kole inimene olen, aga selline jumestus rõhutab minu.. ilu? Ma ei oska isegi õigeid sõnu leida. 
Ma olen alati arvanud, et mugavam, lihtsam ja vähem kulukam oleks end ise kodus üles vuntsida. Ja kooner, nagu ma olen, pole tahtnud eales panna raha jumestusele. Minu vaade sellele on totaalselt muutunud ja ma olen nõus käima välja pappi, et keegi sind sama ilusaks teeks. Tänaval saatsid mind tavalisest rohkemad pilgud. Ma sain väga palju komplimente õhtu jooksul ja ma pole end never nii enesekindla ja kaunina tundnud. Minu jaoks oli see midagi esmakordset! 

Nii kuldseid käsi omab armas Reelika. Tema töid saad vaadata Facebookist (Make-Up By Reelika) ja sealt saad ka sina temaga ühendust võtta, kui soovid, et Reelika sinu ilusad näojooned õigete värvidega veel kaunimaks muudaks. 

Reelika asub Tallinna kesklinnas, Solarise ligidal, seega on sinna vägagi mugav ühistranspordiga näiteks saada. Parkimise kohta ma ei oska öelda, kuid selle kohta saab informatsiooni, ma arvan, et Reelikalt endalt. 🙂

7 thoughts on “Kes mind EBA jaoks ilusaks tegi?”

  1. Sa oled kaunis naine! Meigiga oled lihtsalt eriti kena. Ja mulle niiväga meeldib su blogi. 🙂
    Rohkem v6iksid kirjutada enda poegadest, kellele tundud olevat hea ema.
    Kõike head sulle kallis Jane.

  2. Ma tänan sind 🙂 Jah, pojad on teema, millest ma tahaksin siin blogis rohkem kirjutada, aga kuna ma olen omad vitsad kätte saanud- minu laste pilte on kurjalt kasutatud, siis sooviksin ma sellel teemal võimalikult vähe sõna võtta 🙂

  3. Sa oled Jane kogu aeg ilus inimene, raiu see endale pähe!
    Kuid eks me kõik oleme meigituna veel erilisemad ja sa olid tõeline kaunitar sel õhtul 😉

  4. Selles on sul õigus. Kindlasti kirjutan ma lõbusatest seikadest ja ühistest tegemistest lastega blogis, aga selliseid isiklikemaid asju- nende areng nt, siin ma jagada ei kavatse 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga