***

Kes mu mehe minema viis?

Seoses kooli ja lasteaia algusega, on ju oluline ka varajane ärkamine. Pole veel keegi välja suutnud mõelda, kuidas saaks poole päevani hambad laiali magada, aga samal ajal ka lapsed kooli/lasteaeda saadetud. Kahjuks. 😅

Täna on meil teistsugune päev. Geit tõusis juba 7 aeg – ilmselt mina ka, muidu ma seda ei teaks ju.

Kui ma temalt küsisin, mis kell on ja ta ütles, et 7, siis ega ma ei suutnud oma kõrvu uskuda. Vaatasin teda väga juhmilt ja ta lihtsalt naeris. Kohe saate aimu, miks see mnu jaoks nii juhm tundus.

Läksime siis alla, Geit küpsetas meile hommikusööki, tegi kohvi – sõime ja jõime. Sinna vahepeale küsisin ma, kes ta on ja kuhu ta mu mehe pistis. Ta jälle naeris.

Kõhud täis, kohv naha vahel, teatas Geit, et läheb jalgrattaga sõitma.

“Sina? Rattaga sõitma? Hommikul vara?” oli minu ainus reaktsioon.

Nimelt ma isegi ei mäleta, millal Geit viimati nii vara ärkas, rääkimata söögi tegemisest hommikul ja no, jalgaratta sõidust ärme hakka üldse rääkima, eks. 😀

Nüüd peseb ta siin põrandaid ja koristab ja… Kuidas selline unistuste energiajänku endale koju saada, te küsite?

Noh, saladus peitub selles, et ta külitas eile Hiit infrapunamatis üle pika pika aja.

Ega ma siin ilmaasjata pole rääkinud, et inframatt muudab inimese uueks. Kui ma veel seda kasutada sain, oli minuga täpselt samamoodi – hommikuti ärkasin nagu uus inimene, pakatasin energiast ja olin valmis läbi päeva kasvõi jooksma. Inframatil on lihtsalt selline buustiv mõju.

Ma ei hakka siinkohal muudest positiivsetest mõjudest rääkimagi, nagu näiteks klaar näonahk, imepehme nahk mujal piirkondades või see värskuse tunne.

Geidu puhul veel tooks välja selle, et kui tal eile peale muruniitmist selg jälle valutas, siis täna teatas, et ei olegi enam nii hull – jällegi, inframatt on väga hea lihaspingete ja seljavalude puhul. Koos Hiit koduse rullmassaaži aparaadiga on toime veel positiivsem.

Ma olen praegu nagu nii kade, et ise matti hüpata ei saa – lihtsalt nii igatsen seda puhast ja värsket tunnet, mis iga kord matist väljudes mind valdas. Uni oli palju parem, näonahk oli nii klaar, pakatasin energiast, kuidagi üleüldiselt oli kergem olla.

Kuna mulle saunas olla ei meeldi väga, siis inframatt on just nii hea nn asendus sellele. 🙂

Ja see siin ei ole kinnimakstud reklaam, päriselt – Hiit ei tea isegi, et ma siin blogis midagi hetkel kokku kirjutan. Tahtsin jagada lihtsalt positiivset kogemust ja öelda, et mu meelest võiks igas peres Hiit inframatt olemas olla – kasutada saavad nii noored ja vanad (vastunäidustusi palun vaadata toote lisainfost!) ning sellel on päriselt meie kehale positiivne mõju. 🙂

Hommikul vaatasin ka Hiit.ee epoodi ja katsetasin oma koodi, et kas veel toimib. Seega, kes ka endale inframatti koju igatseb, siis koodiga JANEBLOGI saab Hiit Premium infrapunamati (valge või roosa, musta värvi pidi saabuma septembris) 20% SOODSAMALT!

Mine epoodi siit: http://www.hiit.ee

Hiit pakub ka erinevaid maksevõimalusi, et, kui pole võimalik kohe välja osta nt. 🙂

See kood kehtib tegelt kõigele seal e-poes, mu meelest, võite järgi tsekata. 🙂

1 thought on “Kes mu mehe minema viis?”

  1. See nädal jälle üks raske nädal mehel tööl ,oehh praegu oleks küll nüüd ja kohe seda vaja talle . Ööd on rahutud ja hommikud rasked alati.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga