Määratlemata

kinoõhtu “Astraal 3”


Üks väga kõhedust tekitav film. Nagu filmi alguses ikka, oli ka sellel korral 10 minutit reklaamid, mille aja jooksul jõudsin ma terve 3l popkorni ära süüa. Plazas on kusjuures tehtud väga nõme muutus, kus kombosid enam osta ei saa vaid peab popkorni ja joogi eraldi ostma. Lausa kahju oli vaadata neid klienditeenindajaid, kes mitmelt inimeselt sõimu said, kui nõme asi on see muutus. Egas need klienditeenindajad süüdi selles ei ole ju. Nemad neid muudatusi ei tee. Tagasi aga filmi juurde. Kohati oli mul tunne, et ma võtan oma asjad ja jooksen sealt kinosaalist välja. Alati, kui näitas seda rõvedat olendit, kes oli seal filmis see kurjajuur, ma ehmatasin. Iga jumala kord! 


Paar korda tuli ette seda ka, et ma pugesin kiirelt mehe kaissu ja peitsin pea ära. Või proovisin tehnikat, mida mees soovitas- kui hirmus koht tuleb, vaata kõiki teisi inimesi, kuidas nad reageerivad. Ma ei teinud seda vaid vaatasin endiselt edasi. Film oli põnevust täis, närvesööv ja ajas peopesad higistama, südame kloppima. Peale filmi mõtlesin, et mina enam selliseid õudukaid vaatama ei lähe, aga juba sügisel tuleb kinno uus põnevust tekitav film, mida ma tahan kindlalt minna vaatama. Üks teine oli samuti. Kui leian, lisan siia treileri. 

1. “The visit”


2. “The gallows”Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga