Määratlemata

Kiusatused ja järelandmised poes töötades

Huhh, pole mingi saladus, et ma olen just need kümme ja rohkem üleliigset kilo juurde võtnud selle ajaga, kui poes olen töötanud. 9 kuud! Isegi paar töökaaslast on öelnud, et olen töntsakaks muutunud ja näha on, et juurde võtnud. No no shit, et 13kg on silmnähtav muudatus! Vähemalt minu puhul, sest kogemus on näidanud, et ma saan ise juba enda välimusest aru, kui juurde on tulnud kasvõi 2 kilo. 

Kuidas siis vältida kaalutõusu, kui töötad poes? Ega ma mingit salanippi ei teagi, samas on ju üsna lihtne lõunatoitu kodust mitte kaasa võtta ja haarata poeletilt. Sealt samast, kus sa töötad. Ja ahvatlused on suured.. oi kui suured! Viimasel ajal olen üritanud ikka kodus valmis teha ja kaasa võtta, aga see, mis ma kodus valmis meisterdan ja tööle viin, see kipub olema selline ühe toidukorra söök. Ja arvestades, et keskmine tööpäev on 10 tundi, natuke isegi rohkem, siis tuleb neid toidukordi ju mitu ja teisteks söömaaegadeks olen harjunud võtma saiakesi, kohukesi, kohupiimakreeme jne, mis annavad kaalule sellise põntsu. 

Hetkel olen ma haiguslehel ja üsna motiveeriv ning enesekindel tunne on püüelda tervislikema eluviiside poole, sest ma hoian ju poest eemale. Aga mis saab siis, kui ma lähen uuesti tööle tagasi? Ma lausa kardan minna tööle, sest ma kardan ja tegelikult olen surmkindel, et ma annan alla. Alla oma isudele. Ja see on minu jaoks õõvastav. Halb mõelda. Ma tõesti tahan olla tervislikum, rohkem liikuda, õpetada seda enda lastele.. Ma tunnen, et olen seal punktis, kus see ongi normaalne. Normaalne öelda alkoholile ei (vältigem neid veinipilte mu instagramis, it was last time, i promise!), normaalne öelda rämpsule ei. 

Ma ju ei taha igavesti vaal olla!

5 thoughts on “Kiusatused ja järelandmised poes töötades”

  1. Minul tuli phm 10kg juurde kui töötasin poes. Mis oli tingitud stressist töö juures.Vahet polnud kuidas ja mida sõin.Tõusis isegi siis kui jälgisin mida sõin. Vahetasin töökohta ja kaal langeb ise. 😊

  2. Kas rasestumisvastases vahendis ei ole asi? Minul hormoonspiraal Mirenaga tuli aastaga 10kg, v6eti ära, läks m6ne kuuga 10kg ära. Toit, kõik jäi samaks! 🙂

  3. Tead, ma kipun uskuma, et ei, sest kaalutõus on just sellel perioodil, mil poes olen töötanud. Enne polnud mingit kaalutõusu. 🙂

  4. Kui pikk oled ja palju kaalud, kui tohib küsida? Ma olen just piltide pealt vaadanud, et päris hea näed välja 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga