Määratlemata

kõik saavad beebisid ja siis olen mina

Mingi hullem beebibuum on lahti läinud. Kes teatab rasedusest, kes on juba rase, kes hakkab kohe sünnitama ja kes on enda uhiuue beebi juba kätte saanud. Ja siis olen mina.. vaatan enda kahte energilist kutti ja mõtlen, et oi ei, jumala eest, ei. Isegi kaks on minu jaoks liiga palju. Kui ma hetkel hakkan analüüsima. Viimane oskus on mul täiesti olematu täna, kusjuures. 

Vahepeal tuleb selline tunne, et tahaks seda imepisikest armast, pehmet, nunnut beebikest endale ka. Nad on tõesti kõige imelisemad. Kui nad on beebid. Õh, ma kõlan nagu lastevihkaja. Endal kodus kaks kutti sirgumas. Aga ma pole. Ausalt. Vastupidi. Ma olen õnnelik, et nad on juba peaaegu iseseisvad pisikesed inimesed, kes suudavad enamus toimetused ise ära teha. Ma olen õnnelik, et keegi vahet pidamata mul tissi otsas ei ripu, mind täis ei oksenda, pissi ja kaka. Ma olen õnnelik, et ma ei pea käima ringi, alumine korrus valust lõhkemas. Jess! Ma olen selle läbi teinud. Kaks korda. 

Ma räägin päris ausalt, kui ma ütlen hetkel, et iga kord, kui mul tuleb beebiisu, vaatan ma teiste omade pilte ja isu on läinud nagu niuhti. Thank god, et need pildid alati mõjuvad. Võiks söömisega samamoodi olla- kui hull söömisiisu tuleb, vaatad teiste toitude pilte ja isu on kadunud. Nendega kipub just vastupidi olema- isu suureneb. 😀 

Aga ma olen siiralt õnnelik alati, kui keegi tuttav jääb lapseootele või sünnitab. 

9 thoughts on “kõik saavad beebisid ja siis olen mina”

 1. Tunnen kohe ennast ära 😀 Kaks poissi juba kasvamas (3a ja 1a ). Energiat neil jagub terve lasteaiarühma jagu 😀 Kuid samas on mõttes ka pisipõnn-pesamuna…kuid alles u 8-10a pärast 🙂 Olen 23a ja aega veel on 🙂

  Olen alati soovinud küllaltki suurt perekonda, kuna ise ka suurest perest .

 2. Tundub küll,et mingi beebi ralli lahti…kuulen ka pidevalt igalt poolt,et keegi jälle rase või hakkab kohe sünnitama!

 3. Kas veidi vastutustundetu poleks teha kolmandat last, arvestades et jääte ilma koduta?

 4. Kindlasti on. Ma ei soovitaks rohkem lapsi teha, kui tulevikus on ebaselge, kus elama hakatakse. 🙂 Õnneks meil seda probleemi pole- kolmandat last ei taha ja kodu on ka olemas, kui üürikast peaks ilma jääma. 🙂

 5. Jälgin su blogi facebookis ja jäi silma, et noorem poiss pissis sul kunagi kassiliivakasti ja nüüd alles hiljuti lihtsalt istus süles sul ning pissis su täis, seega vist isegi hullem kui mõni beebi, sest beebi puhul on see mõistetav.

  Ei viitsi teise postituse all küsida, aga kuis trennis läheb? Instas oli pilt, et käid jooksmas, kas see ainuke trenn? Kui pikka maad jooksed?

 6. No ma ei tea, ma arvan, et on üsna andestatav, et kahe aastane vahepeal kogemata püksi teeb. Ja seda väga harva. Ma isegi ei tea, mis point su kommentaaril on, aga okei. Said vähemalt midagigi öelda. 😀

  Koduse kava käkerdasin endale valmis- kõhulihased, kükid, plank, kätekõverdused. Instas on pilt ja sealt ka näed, palju ma jooksnud olen. Ma ei ole seadnud mingit kindlat vahemaad. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga