kõik saavad beebisid ja siis olen mina

Mingi hullem beebibuum on lahti läinud. Kes teatab rasedusest, kes on juba rase, kes hakkab kohe sünnitama ja kes on enda uhiuue beebi juba kätte saanud. Ja siis olen mina.. vaatan enda kahte energilist kutti ja mõtlen, et oi ei, jumala eest, ei. Isegi kaks on minu jaoks liiga palju. Kui ma hetkel hakkan analüüsima. Viimane oskus on mul täiesti olematu täna, kusjuures. 

Vahepeal tuleb selline tunne, et tahaks seda imepisikest armast, pehmet, nunnut beebikest endale ka. Nad on tõesti kõige imelisemad. Kui nad on beebid. Õh, ma kõlan nagu lastevihkaja. Endal kodus kaks kutti sirgumas. Aga ma pole. Ausalt. Vastupidi. Ma olen õnnelik, et nad on juba peaaegu iseseisvad pisikesed inimesed, kes suudavad enamus toimetused ise ära teha. Ma olen õnnelik, et keegi vahet pidamata mul tissi otsas ei ripu, mind täis ei oksenda, pissi ja kaka. Ma olen õnnelik, et ma ei pea käima ringi, alumine korrus valust lõhkemas. Jess! Ma olen selle läbi teinud. Kaks korda. 

Ma räägin päris ausalt, kui ma ütlen hetkel, et iga kord, kui mul tuleb beebiisu, vaatan ma teiste omade pilte ja isu on läinud nagu niuhti. Thank god, et need pildid alati mõjuvad. Võiks söömisega samamoodi olla- kui hull söömisiisu tuleb, vaatad teiste toitude pilte ja isu on kadunud. Nendega kipub just vastupidi olema- isu suureneb. 😀 

Aga ma olen siiralt õnnelik alati, kui keegi tuttav jääb lapseootele või sünnitab. 

Kommentaarid

 1. Anonüümne says:

  Tunnen kohe ennast ära 😀 Kaks poissi juba kasvamas (3a ja 1a ). Energiat neil jagub terve lasteaiarühma jagu 😀 Kuid samas on mõttes ka pisipõnn-pesamuna…kuid alles u 8-10a pärast 🙂 Olen 23a ja aega veel on 🙂

  Olen alati soovinud küllaltki suurt perekonda, kuna ise ka suurest perest .

 2. Anonüümne says:

  Tundub küll,et mingi beebi ralli lahti…kuulen ka pidevalt igalt poolt,et keegi jälle rase või hakkab kohe sünnitama!

 3. Anonüümne says:

  Kas veidi vastutustundetu poleks teha kolmandat last, arvestades et jääte ilma koduta?

 4. Jane Almers says:

  Kindlasti on. Ma ei soovitaks rohkem lapsi teha, kui tulevikus on ebaselge, kus elama hakatakse. 🙂 Õnneks meil seda probleemi pole- kolmandat last ei taha ja kodu on ka olemas, kui üürikast peaks ilma jääma. 🙂

 5. Anonüümne says:

  Jälgin su blogi facebookis ja jäi silma, et noorem poiss pissis sul kunagi kassiliivakasti ja nüüd alles hiljuti lihtsalt istus süles sul ning pissis su täis, seega vist isegi hullem kui mõni beebi, sest beebi puhul on see mõistetav.

  Ei viitsi teise postituse all küsida, aga kuis trennis läheb? Instas oli pilt, et käid jooksmas, kas see ainuke trenn? Kui pikka maad jooksed?

 6. Jane Almers says:

  No ma ei tea, ma arvan, et on üsna andestatav, et kahe aastane vahepeal kogemata püksi teeb. Ja seda väga harva. Ma isegi ei tea, mis point su kommentaaril on, aga okei. Said vähemalt midagigi öelda. 😀

  Koduse kava käkerdasin endale valmis- kõhulihased, kükid, plank, kätekõverdused. Instas on pilt ja sealt ka näed, palju ma jooksnud olen. Ma ei ole seadnud mingit kindlat vahemaad. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Mis siis päriselt toimub?!

Ma postitasin eile instagrami üsna kentsaka pealkirjaga foto ja tekitasin sellega korraliku segaduse enda järgi, [...]

Kuidas raha tuulde loopida

Ma siin üks päev puhtjuhuslikult avastasin, et kaks aastat on juba möödas sellest päevast, mil [...]

3 kommentaari

Kuidas me edaspidi siin ainult õhust elame

Jah, tänasel päeval oleme omadega kahjuks sealmaal, et… kavatseme edaspidi enamus ajast õhust ära elada… [...]

3 kommentaari

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 kommentaari

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 kommentaar

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 kommentaar

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]