Määratlemata

kui ma midagi ära kasutan,

siis on see ilmselt ilus ilm! Täna oli üle pika aja selline ilm, mis lausa kutsus välja. Muidugi ei olnud asi nii hea, et lähed välja, sööd jäätist ja naudid päikest. Nagu ikka, siis ka sellel ilusal ilmal oli üks aga.. KÜLM TUUL. Miks? Miks? Miks? Jah, ma tean, et enam ei ole suvi. 

Tõusime täna juba 6.30 üles. Kujutate jah, nagu oleks mitu päeva maganud, nii väljapuhanud olin. Aga no see vaade oli nii ilus varahommikul.
Igatahes, käisime me lastega pisut jalutamas. Lapsed olid jällegi megaarmsad- Raimond tahtis minu käest kinni hoida ja Hendri tahtis Raimondi käest kinni hoida. Nii me kõndisimegi ringi. Seletasime, kus peab autosid vaatama, enne tee ületamist, miks õues külmem on, kui suvel ning lõpuks lasime Hendrikul meile teed juhatada oma lemmiku mänguväljakuni. Me polnud päris ammu seal käinud ja lastel oli kohe väga rõõmus meel seal taas olla. 

1 thought on “kui ma midagi ära kasutan,”

  1. Loe esimese lõigu viimane lause uuesti üle. Olen kindel, et sul on seal miski natuke sassi läinud. Ja teine pilt on tõesti kena! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga