***

Kui neandertaallane räägib näohooldusest

Sellessuhtes olen ma küll üks korralik neandertaallane, sest ma pole kunagi väga mingeid ilu- või hooldustooteid kasutanud. Mõned aastad tagasi hakkasin alles seda maailma rohkem avastama. 😀

Ma olen korraliku ja ilusa jumestuse tegemisest valgusaastate kaugusel, mingeid kehahooldustooteid ma pole ka varasemalt nii väga kasutanud ja ainus iluprotseduur, mis on minu hoolitsustepaketis must have, on šheivimine ja seda pole ka hetkel vaja, sest rasedusega on minu karvakasv allapoole kaela seisma jäänud. Jess!

Vanusega olen kuidagi rohkem teadvustanud ja uurinud, mida mu keha vajab ja hetkel ma kasutangi nt ainult niisutavaid kreeme (sest rauarikas vesi muudab naha väga kuivaks) ja vahel harva kehakoorijat.

Aga mul avanes võimalus proovida Nacomi tooteid ning sain ise välja valida tooted, mille vastu mul huvi on.

Nacomi on Poola kosmeetikabränd, mis on inspireeritud loodusest ja naturaalsest ilust ning mille valikust leiab erinevaid näo- ja kehahooldustooteid. Valikust leiab tooteid veganitele ja neile, kellel on tundlik nahk või kalduvust allergiatele. Tooted ei sisalda allergeene, SLS/SLES, parabeene, mineraalõlisid, kahjulike säilitus- ja värvaineid. Nendes kasutatakse vaid 100% puhast taimset õli, külmpressitud õli ja puhast sheavõid.

Kuna mu näonahk on selle rasedusega üsna tuksis, kaldusin rohkem näohooldustoodete poole.

Aegajalt ma ikkagi meigin ennast, seega jäi mulle silma mitsellaarvesi, millega saab ideaalselt nägu puhastada ja samal ajal ka meiki eemaldada. Sellega on tõesti väga mugav nägu üle tõmmata, sest kulub vähe ja eemaldab tõhusalt ning ei jäta nägu hiljem kleepuma.

Teine asi, mis mu tähelepanu köitis, oli Aloe Vera näoseerum. Aloe Vera=ilmselgelt hea ju. Millegipärast selline võrdlus tekkis silme ette. Jätab naha hästi pehmeks ja niisutab põhjalikult.

Macadaamia õli valisin ma juuste jaoks, sest mu juukseotsad on nagu heinatuustid ja ma olen lugenud, et see pidi päris hästi niisutama neid. Kuna aga mul üks õlipudel hetkel on juba lahtine, siis seda pole veel kasutanud. Ma üritan tarbida nii, et poolikuid pudeleid koju ei jää.

Kookose-banaani kehakreem ootab samuti hetkel kasutamist, sest lahtine purgike enne eks! Aga sellel on nii mõnus banaani lõhn juures, et ma pikisilmi ootan juba katsetamist. Mulle nii meeldivad mõnusa lõhnaga kehapiimad ja – kreemid ning nagu ma postituse esimese osas mainisin, on tänu rauarikkale veele mul väga kuiv nahk, mistõttu minu jaoks on hästi oluline, et kreem niisutaks nahka. 🙂

Aga kõigi teie vahel loosin ka just sellise komplekti Nacomi tooteid välja, seega minge tšekkige mu instakontole @janeblogi, sest seal lükkan varsti ühe mängu käima! 😊

Kes õnnele lootma ei taha jääda, saab Nacomi tootied soetada L-Cosmeticsi kauplustest üle Eesti, asukohad leiate nende kodulehelt, www.lcosmetics.ee.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga