***

Kui palju ta minu eest siis maksaks?*

Ma ei tea, mis osa meie ajust siis tööle hakkab, aga meil Geiduga on vahel nagu traditsioon juba hästi jaburaid asju õhtuti enne magama minekut arutada.

Okei, vahel on need asjad täitsa mõistlikud ka, aga pigem jäävad nad sinna ebareaalsetele maadele. 😀

Nt mõtleme me üsna tihti, mida ma teeks, kui võidaks lotoga vääääga suure summa raha. No tegelt viimasel ajal me seda enam teemaks pole võtnud, sest tundub, et siia võiks ideaalselt sobituda see “lootus on lollide lohutus” või midagi sarnast. Aga kui me alguses seda arutasime, mõtlesime küll, et kõige pealt maksaks enda kohustused ära, siis aitaks lähedastel nende kohustused tasuda ja eluasemed välja osta, kellel vaja. Siis läheks šoppama ja reisima ja ostaks uue auto ja… No teate küll – läheks peast lolliks! 😀

Aga kuna see asi on nii ebareaalne ja kättesaamatu, sest me unustame isegi lotopiletid osta, on vaja ju muu teema arutluse alla võtta. 😀

Eile ma küsisin Geidult, et kui keegi mind ära rööviks ja röövlid ütlevad, et vot Geit peab andma täpselt nii palju raha nagu ta arvab, et ma väärt olen ja siis lasevad nad mind vabaks.

Mina: “Palju sa siis annaksid?”

Geit mõtleb.

Mõtleb, kalkuleerib, arvutab ja siis teatab: “1300€ ja uuriks, kas järelmaksuvõimalust ka on!”

Mina: “Misasja, päriselt või?”

Geit: “Päriselt-päriselt, ega ma ei saa üle oma võimete hüpata!” (ta täpselt nii ei öelnud, aga ma kohandasin ta sõnu nats :D)

Mina: “Aga, kui Eesti Pank ütleks, et näe Geit, sa võid kogu meie raha võtta lunaraha maksmiseks, palju sa siis võtaksid?”

Geit: “No muidugi kõik, kui tagasi maksma ei pea!”

Mina: “Aga kui pead tagasi maksma?”

Geit: “Siis ei võtaks…”

Mina: “Issand, ma loodan, et keegi mind ära ei röövi, sest ma teaks siis kohe algusest peale, et ma ei saa enam koju.”

Ja teine kord oleme me arutanud ka valikute üle. Nagu ikka, naine, olen mina ja annan talle erinevaid valikuid. Seejärel ootan vastust, pilguga mõjutan vastuse endale sobivaks ja jään rahule. Nt olen ma küsinud temalt, kui ta saaks kogu maailma rikkuse, ala täiega raha ja uhked autod ja särgid värgid või lihtsalt minu…. siis ajan natuke oma silmad pärani ja ta vastus on: “No ikka sinu ju!” 😀

*Postitus on sündinud koostöös meie ülimalt suurepärase huumorimeelega, mis võib tervisele väga kahjulik olla

3 thoughts on “Kui palju ta minu eest siis maksaks?*”

  1. Noh peaaegu.
    Mul mees ütleks, et järjekord on uksetaga.(naiste siis)😂😂😂😂😂 Mul poleks pääsugi röövlite käest. 😀

  2. Minu mees naerab kogu aeg, et ma läksin talle maksma 1,5€. See on kohvi hind, mille ta mulle esimesel kohtingul välja tegi🤣🤣🤣

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga