Määratlemata

kui sul on tunne, et sa ei ole üksinda

Ega teoreetiliselt ma ei olegi üksinda siin korteris, aga vahel on mul tunne, et lisaks minule ja kolmele härrale, on siin veel keegi. Keegi või miski. Ma ei usu paranormaalseid asju ega muud sõnulseletamatut, aga viimasel ajal olen ma märganud veidraid asju, mis tekitavad pisut kõhedust. 

Viimane selline ebaloogilisem juhtum oli siis kui me vanematega vanaisa matuselt koju jõudsime ning mingi hetk, ma isegi ei tea, miks, aga ma pesin nõusid köögis, kui nägin, et midagi möödus minu selja tagant ja vari jäi minu vaateväljale. See oli nii creepy, et ma lõpetasin käsiloleva tegevuse ja läksin oma tuppa ära. Külmavärinad tekkisid, kõhe hakkas. 
Üleüldse kuna ma selline õudukate fänn olen, siis ei meeldi mulle näiteks lahtise uksega pimedas toas magada, sest äkki otsustab mingi hetk Samara mind keset ööd tapma tulla või kui ma vahel panen telefoni voodi kõrvale maha, siis enne söön oma sokid ära, aga mina pimedas toas ei tšeki kellaaega sealt, sest noh, iial ei või teada kui mõni kirvenägu mind voodi alla tirib. Eks ma elan ikka reaaluses ja tean ju, et selliseid asju pole olemas, aga no.. mis sa inimese fantaasiaga peale hakkad kui ta kord juba nii ilmatu lai ja suur on. 

Tagasi aga asja juurde- siin korteris, kus me oleme elanud alates detsember 2015 on juhtunud paar veidrat asja. Näiteks ripub meil esikus kõrgel võti, väga tähtis võti ning sinna ei ulatu ei lapsed ega kassid ja iga kord kui ma õue lähen, vaatan, et see oleks seal olemas. Nii oli ka sellel ühel korral. Võti rippus kenasti omal kohal. Kui me aga tuppa lastega tulime, oli võti keset esiku põrandat. Ma mõtlesi esimese asjana, et ma vist kujutan seda endale ette, eks ta kuidagi loogiliselt sinna põrandale ikka sai ja ei hakanud härrale midagi rääkima. 

Järgmine asi oli siis, kui panin pesumasina käima. Pealt laetav. Panin pesupulbri sisse, trumli kinni, juhe seina ja nupule vajutus. Mingi hetk aga pesumasin hakkas imeliku häält tegema ja vaatasin, trummel oli lahti. Härra veel nokkis, et olen mina ikka udupea, jätan sellise tähtsa asja lahti. Ma vaidlesin talle tuliselt vastu, et ma ei ole iial seda unustanud lahti ja see ei ole võimalik. Tema muidugi ei uskunud. Egas ma ei oleks ka uskunud kui keegi ütleks mulle, et miski asi tegi pesumasina trumli keset pesu lahti ja see ei olnud inimene. 

Ühel heal päeval aga teatas härra kui ma töölt koju jõudsin, et temaga juhtus midagi imeliku. Nimelt oli ta toad ära koristanud, lastega välja mängima läinud ning kui nad tuppa tulid, oli köögi laual olnud nael. Ta oli täiesti kindel, et seda ei olnud siis seal kui ta toast lahkus. Hmm, võttis muhelema. 

Täna oli näiteks selline olukord, kus ma keetsin muna. Vaatasin, et 10 minutit oli möödas ja läksin kööki ning vaatasin, et vesi keeb ning munad sees, aga pliit on välja keeratud juba. Mainin ära, et pisem marakratt, kellele need nupud ja vidinad südamelähedased on, magas juba ning suurem poeg tegeles oma asjadega. Köögiuks oli üldse kinni ning keegi ei käinud seal.

Võibolla on see jah minu imagination, ilmatu suur ja lai. Kes teab. Hirmu ma ei tunne ning usk endiselt pöördunud ei ole. 

9 thoughts on “kui sul on tunne, et sa ei ole üksinda”

 1. Appi, ma nüüd öösel lugesin seda!
  Äkki korteri omanik käib seal, kui lahkute kodust- luurab vms

 2. See on kyll igayhe enda teha ja ega mina ka ei uskunud ennem neid vaime ja paranormaalseid nähtusi kui enda kogemused kätte sain. Ma ei imesta yldse kui sul mõni poltergreist( see kes suudab asju liigutada) toas ringi tsillab aga seni kuni ta pole kellegile liiga teinud pole väga vahet :). Või siis tõesti ajameelsusest oled kogematta ise asjad ripakile jätnud.

 3. Jane palun aita, kuidas selle upload.ee-ga toimetad? Nt kui tahan saata kellegile lingi mingist pildist, a samas ei taha, et teised seda näex.

 4. Ma soovitan ikka meili teel saata pilte, aga sellega muidu pole midagi keerulist. Lähed sinna lehele, vajutad “upload photo” vms, valid arvutist välja ja vajutad nupule, et soovid üles laadida ning siis saad lingi, kus see foto on, klikid peale ja kopid lingi ning saadad.

 5. Üleüldse kuna ma selline õudukate fänn olen, siis ei meeldi mulle näiteks lahtise uksega pimedas toas magada, sest äkki otsustab mingi hetk Samara mind keset ööd tapma tulla või kui ma vahel panen telefoni voodi kõrvale maha, siis enne söön oma sokid ära, aga mina pimedas toas ei tšeki kellaaega sealt, sest noh, iial ei või teada kui mõni kirvenägu mind voodi alla tirib.

  Ausalt mitte midagi pahaga, aga see koht, kus sa kirjutasid, et sööd enne oma sokid ära ajas naerma veidi, sest sa ei kanna ju sokke 😀 Ma tean, et see on väljend, aga lihtsalt jäi silma hahaha

 6. Kannan kûll sokke viimasel ajal, aga ma ei pea vajalikuks blogis teada anda, millal ma sokke hakkan kandma või aluspesu vahetan 😀

 7. Ma arvan kûll. Saad seda sama linki mitu korda kasutada. Teised vist ei näe seda kui sa just seda linki kuskil avalikult ei jaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga