***

Kuidas auhinnamängu võita

Ma olen viimasel ajal nii Facebookis kui ka Instagramis päris mitmeid auhinnamänge korraldanud ning ka huvitavaid kirju nendega seoses saanud.

Inimesed kirjutavad ja küsivad, kuidas auhinda võita. Ma olen vastanud neile kõigile samamoodi – täida reeglid ja jää lootma õnnele. Paljud rõhuvad sellele, et a) nad pole kunagi võitnud ja see teeks neid väga õnnelikuks, b) neil on sünnipäev tulemas ja see oleks parim kink, c) nad on teatud auhinnast alati unistanud. Noh jah, haledake, nagu ma olen, tõmbab seest natuke härdaks küll, aga mina kahjuks ise ühtegi võitjat ei vali.

Ma kas olen kirjutanud sedelitele nimed ja fortuuna on võitja valinud, pimesi sõrmega mõnele nimele osutanud või siis see variant, mida ise enamasti nüüd kasutama olen hakanud – commentpicker.com, kuhu sa logid kas facebooki või instagrami kasutajaga sisse, asetad mängu lingi sinna ja siis lööb sinna ette kommenteerijate arvu ja kas soovid topeltkommentaarid filtreerida. Ma tavaliselt jätan need sisse.

Seega.. ma tõesti ei saa mõjutada seda, kes võidab.

Täna kirjutas üks, kuidas ta saaks võita Labeela märkmiku ja saatis mulle oma kommentaari sisu. Ma ütlesin talle, et täitku kõik reeglid ja peab lootma heale õnnele, sest leht valib võitja juhuslinult ning mina otsust mõjutada ei saa. Tema siis küsis, et aga mida ta teha saaks, et 100% kindel olla oma võidus? Mul oli nagu… eeee… ikka seda, mis ma just kirjutasin. 😀

Et jah, mulle pole mõtet nendel teemadel kirjutada. Mina võitjaid ei vali. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga