***

Kuidas boilerita koju soe vesi saada

Hehe, mulle kohe meenus see, kuidas õde kunagi rääkis, et meil on kodus broiler ja broileris on soe vesi otsas.. ja ma vaatasin teda ja lihtsalt naersin. Isegi ei parandanud teda, elagu oma broileriga edasi, mõtlesin ma, haha. #õelus

Sorri, et mul kraanikauss musti nõusi täis on, ma ausalt ei viitsinud neid kohe küürima hakata. 😀

Igatahes ma tahtsin teile näidata ühte magic trikki, kuidas koju soe vesi saada, kui sul b(r)oilerit ei ole. 😀
Meil boiler on, aga hetkel sellega mingi jama ja nii me siin ajutiselt eksisteerime – Geit käib tööl pesus, meie lastega keedame rõõmsalt sooja vett ja teeme endale vanni. Loodetavasti saab see boilerijama kiiremas korras lahendatud, sest ega see vee keetmine ja külma veega miksimine mu lemmiktegevus just ei ole.

Nõusid pesen ju ka köögis jääkülma veega.

Nüüd leidsime aga sellele olukorrale lahenduse. No vähemalt sellele olukorrale, et saaks inimlikult nõusid küürida. Sooja veega. Ilma, et nõudepesu lõpuks oma käsi enam ei tunneks. 😀

Delimano saatis meile digitaalse kiirsoojendiga kraani ja ma olin nii elevil, kui kuller selle mulle koju tõi. Ei jõudnud ära oodata õhtut, millal Geit jõuab, selle paika paneb ja ma testida seda saan. 

Paika pani ta küll selle, aga selleks ajaks ei viitsinudki ma enam nõusid küürima hakata. 😀

Täna aga muud varianti ei olnud, sest mustad nõud lausa karjusid mu järgi, kui kööki läksin. Ja ega kuskile polnud süüa ka panna, seega… mis mul muud üle jäi. 

Selle kraani paigaldamine muide ei olnud üldse keeruline. Me alguses pusisime nende juppidega, mis kraaniga kaasas olid, aga samuti oli karbis kasutusjuhend, mis aitas selgust saada, mis ja kuidas ja kuhu. Samas Geit, tüüpilise mehena, ei vajanud väga seda kasutusjuhendit ja pigem ma lugesin ning sirvisin. 

Kui ma täna hommikul nõusid pesema hakkasin, unustasin loomulikult kraani seina ühendada. #loomulikblondiin Ja mõtisklesin tükk aega, miks sealt kraanist see pagana külm vesi tuleb. Keeran punase värvi poole, keeran sinise… ei midagi! 

Pole ju harjunud, et enne nõudepesu peab juhtme seina toppima. 😀

Siis märkasin juhet. Ahhaa! Õige! Juhe seina ja testima. 

Vesi läks sekunditega soojaks ja ma tundsin, kuidas mu käed mõnnasid. Mmmmm… nii mõnus, et ma võiks lasta naabril ka oma mustad nõud enda juurde tuua ja need ära pesta. 

Nii et töötab! 

Mõtlesin veel, et peaks vannituppa ka sellise sebima ja dušiotsikuga võiks ka selline kiirsoojendi olla, viskaks kohe selle kolaka boileri vetsust välja ja elu oleks palju lihtsam. Samas, ma ei oska öelda, kas selline kiirsoojendiga kraan ka elektriarvet oluliselt mõjutab? Teab keegi? 

Pealegi on ju see kraan välimuselt väga ilus ja kaasaegne ning mis mulle kõige rohkem meeldib ja mis hästi mugav on, just see kõrge kaarjas osa, kust vesi tuleb. Enne pidin ikka pool kraanikaussi nõudest tühjaks lappama, sest muidu poleks mu käed segisti alla normaalselt ära mahtunud. Nüüd on ruumi nõudele ja on ruumi kätele. 😊

Hetkel on Delimano lehel kiirsoojendiga kraanid lausa 40% soodsamad! Ühe kraani loosin Instagramis ka välja, minge võtke osa – @janeblogi 😉

4 thoughts on “Kuidas boilerita koju soe vesi saada”

  1. Oman ise samuti seda kraani ainult dušši otsikuga. Suvel asendamatu asi, kuna boilerit meil ei ole siis olen selle ostu üle nii õnnelik, mis puutub elektri arvesse siis ei võta ta ültse palju elektrit mida ma algul kartsin. Soovitan kõigile kellel boiler puudub 😊

  2. Tere, kas kraan siiani teil kasutuses? Kas olete jätkuvalt rahul? Kuidas mõjutanud elektriarveid? 🙂

    1. Hei!

      Kraan on meil korteris ja seal enam ei ela, st ei kasuta enam. 😊 Töötas pikalt hästi, siis hakkas jamama, võtsin seinast välja ja pole enam proovinud. 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga