***

Kuidas jälgijaid juurde saada?

Aastaid tagasi.. okei, võibolla ka peale seda, aga ma ei ole tükk aega perekoolis käinud, arutleti seal selle üle, mis on minu fenomen. Miks inimesed mind jälgivad? Mis minus nii huvitavat on? Mis mul viga on? Jep 😀

Aga ega ma vastu ei vaidle. Minus ei olegi midagi huvitavat või erilist. Viga… noh, viga on palju, nagu te siin viimasel ajal lugenud olete. Peast täitsa uhhuu ja võibolla sellise tegemisi ongi huvitav jälgida. Mine sa tea, eks.

No igatahes, täna tuli tuttavaga jälle see teemaks. Ta küsis, kuidas saada jälgijaid sotsiaalmeedias juurde. Ega ma ekspert ei ole, aga minu lihtsad nõuanded:

a) ole selline nagu oled ja inimesed jõuavad ise sinuni,

b) tegele millegagi, mis teisi inspireerib ja motiveerib,

ja ilmselt üks kõige lihtsam variant:

c) auhinnamängud – aga üldiselt, need, kes sind auhinnamängu pärast jälgima hakkavad, suure tõenäosusega võtavad selle hiljem maha, kui mäng läbi. On ka erandeid.

Ja muidugi veel lihtsam variant:

d) hangi endale hästi palju sõbrannasid. Neil ei jää muud üle, kui sind jälgima hakata, eks? Mis sõbranna see on, kes su tegemisi ei jälgi. 😅

Ok, üks meenus veel:

e) saa palju lapsi! Ok, nali. 🙄

Agaaa… ma siis ütlesin lõpuks, et ei teagi. Ma isegi ei tea, miks inimesed mind jälgivad. Ausalt ka. Ma ei ürita kellegi jaoks midagi teha. Kui mul jälgijaid poleks, jagaks ma suure tõenäosusega ikka sama sisu, mida siiani jaganud olen. Ma ei tee seda teiste jaoks. Vaid enda. Mulle meeldib olla avatud raamat. Oma mõne salaleheküljega, kuhu keegi ei pääse, aga üldises pildis ikkagi avatud.

Ma tegin instagramis ka väikese uuringu, et miks inimesed mind siis ikkagi jälgivad, v.a põhjused nagu:

a) sa oled nunnu, armas ja tore,

b) ma pean, sest sa oled mu sõbranna,

c) auhinnamäng.

Ja ma mõtlesin ka siia tulemused riputada, et lõpuks see müsteerium lahendatud saaks. 😀

No ja selleks ka, kui keegi peaks mõtlema, kuidas siis neid jälgijaid saada juurde.

Ja nüüd kindlasti kukuvad käod kambas: “Raudselt ta ise kirjutas need!” Jah, nummipallid, kirjutasin küll. 😍

Et muud polegi. Ole ehe, ole päris või ole nagu Raimond – uued jälgijad on garanteeritud!

Aga teie, mu fatsebooki sõbrad, miks te mind jälgite? Mida ma teile teinud olen? 😅

8 thoughts on “Kuidas jälgijaid juurde saada?”

  1. Hakkasin jälgima, eheee auhinnamängu pärast. Aga jäin jälgima, kuna vahest harva sa isegi blogid veel, enamus neist blogijatest keda eelnevalt jälgisin seda enam kahjuks ei tee. Hea on vahest teiste elust lugeda mitte ainult insta storysid vaadata 😀

  2. Mina hakkasin jälgima läbi sõbrannade kes su postitusi arutasid. (huudisimu😁) ja vot enam lahti ei saa, su pisike poiss röövis mu südame ja mitte ainult minu vaid mu kahe prääniku oma sammuti 😍😁 Tore on lugeda kellegist enda sarnasest jätka aga samas vaimus et mul ikka jätkuvalt tore oleks 😁

  3. Mina hakkasin jälgima kui sain teada, et üks blogija elab Roosna-Allikul, ise ka seal kaua elanud. Enam ei ela aga huvitav ikka lugeda, mida lapsepõlve kodukohas tehakse ja mõeldakse.

    1. Ega tegelt ma isegi ei tea, mis siin tehakse või mõeldakse.. Hoian pigem omaette 😉

  4. Mingi hetk hakkasin jälgima, tundus nagu sisu olevat blogil, siis eemaldasin jälgimisest,sest nägin,et mitte midagi loetavat pole. Sattusin mingi auhinnamängu pärast uuesti jälgima ja siis ikka eemaldasin, ei ole.

    1. Jep, ega kõigile ei pakugi huvi ja see on täiesti okei 😉 aga mis sind praegu siia tõi? 😉

    2. Mina leidsin sõna depressioon. Selline sügav teema. Eks endalgi olnud paremaid, halvemaid aegu ja minult juba sellist ausat ülestunnistust juba ei kuuleks, aga hea on kaasa mõelda. Kuigi vahel mõtlen, et kuidas nii pagana ilus inimene suudab üldse midagi sellist kogeda. Palun ära ole elus nii kurb, hakkan nutma muidu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga