***

Kuidas ma 11 telefoni olen suutnud “ära kasutada”

Marilyn kirjutas, kuidas tal telefon peaaegu rotti lasti (link!)

Siinkohal oleks vist paslik ära mainida, et Jurman on mu meelest üks naljakamaid naisi maamunal. Nii palju, kui ma seda heeringasaadet vaadanud olen. 😀

Ma lugesin seda postitust ja tundsin end kohati isegi ära seal tekstis.

Ma ei oska üldse telefone hoida. Mul on neid ikka omajagu olnud ning ka katki läinud – kas vette või maha kukkunud, mille tagajärel on ekraan lõhki läinud, lapsed on tuksi keeranud või mis iganes… Ilmselgelt ei oska ma hinnata raha väärtust. Või vähemalt ei osanud.

Pean tõdema, et minu jaoks on telefon suuresti kaamera eest. Kõnedeks kasutan ma seda väga vähe, sest mulle helistavad ainult ema või kullerid, kui nad pakke toovad (või kui pakid automaati saabunud on, siis saabuvad sõnumid) ja kui olen omale uut telefoni vaadanud, sest odavam ei ole ju vana lasta korda teha, eksole, siis omavad kaameraandmed minu jaoks kõige suuremat tähtsust, kuigi ega need pikslid midagi erilist ei näita, nagu ma aru saanud olen.

Kahel telefonil olid samad pikslid, aga pildikvaliteet erines oluliselt, ühel tunduvalt halvem kui teisel.

Hetkel on mul Huawei Mate 10 Lite ja ma olen nii rahul. Olin aastaid Samsungi truu kasutaja, aga siis hakkasin huvi tundma Huawei P10 Lite’i vastu, soetasin endale selle ja nii see edasi läks. Mulle meeldib Huawei telefonide disain palju rohkem. Ei meenuta ümaraid seebikarpe, on mõnusalt õhukesed ja pigem kandilisemad.

Sisu on vist kõigil telefonidel enam vähem sama, lihtne ja pole midagi keerulist telefoni kasutamisel.

Piinlikustundega pean tunnistama, et see on vist mingi….. 11. telefon mul, üldse terve elu jooksul. See on siin mõttekoht vist mulle endale… see number peaks olema oluliselt väiksem olema. Oma asju peaks suutma paremini hoida, sest egas meil kellelgi kasva raha puu otsas. Vähemalt mul mitte. 😀 Mida kõike saaks selle raha eest muud osta või teha.

1 thought on “Kuidas ma 11 telefoni olen suutnud “ära kasutada””

  1. Ma muidu olin ka tihe telefonide vahetaja, ostsin neid odavamaid. Üks hetk mõtlesin, ah ostan siis õuna, maksis palju raha ka, hetkel juba läheb 3s aasta ja telefon näeb pmst uus ikka veel välja ja sisu poolest ka väga ok. Nii palju kui elukaaslase huaweiga võrdlend olen (tal huawei p10), siis minu meelest iphone’il parema kvaliteediga pildid. Minu puhul kehtib see, et mida kallim, seda paremini hoian. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga