Kuidas ma oma hirmsatest päevadest võitu sain?

Ma mõnda aega tagasi kunagi ammu jagasin storys, kui retsid päevad mul on… Aa oodake, siia algusesse vist oleks tegelikult enne paslik mingi hoiatus panna, et kõik, kes menstruatsiooni jutu peale minestada võivad, loevad nüüd siit edasi kõike omal vastutusel ja kui sa kardad, et naise keha loomulik protsess võib sind lausa oksele ajada, siis ma soovitan tegelikult sul see aken nüüd kinni panna.

Need saatusekaaslased aga, kellel on ka iga kuu selline tunne, nagu püksis oleks tapamaja, siis see postitus võib olla midagi just teile.

Ehk siis, jätkame… ma mõnda aega tagasi jagasin instagramis, et päevade ajal on mul nii laip olla ja ma lihtsalt olen nagu zombie – midagi teha ei jaksa, emotsioonid vahetuvad ülihelikiirusel, verd lahmab nagu ühes väga halvas lihuniku õudusfilmis, kõht valutab, selg valutab, pea valutab ehk siis kahe sõnaga kogu enesetunnet kokku võttes – paras si*ahäda. 😀

Mul on tegelikult need päevad nii olnud juba aastaid, ma lihtsalt pole sellest väga rääkinud, sest et… ma ei teagi. Ma vist alles avanen ja hakkan aru saama, et tegelikult on okei peaaegu kõigest rääkida. Käinud olen naistearsti juures, aga seal soovitatakse hormonaalseid vahendeid, et lihtsalt kraanid kinni keerata ja mu meelest loomuliku asja kinni keeramine hormonaalse vahendiga ei ole ka õige lahendus.

See vere lahmamine tekitas mul pidevalt tugeva rauavaeguse, mistõttu võtan ka rauda põhimõtteliselt koguaeg.

Kui ma aga instagramis oma päevadest rääkisin, soovitasid mulle nii mõnedki just Biolatte Ladyzym kapsleid. Huvitav kokkusattumus oli muidugi see, et mõned päevad varem oli mulle kirjutanud just www.haerm.ee ja uurinud, kas ma oleksin huvitatud koostööst nendega. See oli tõesti selline natuke naljakas kokkusattumus. ?

Põhimõtteliselt pidavat Biolatte Ladyzym kõik need päevadega seonduvad hädad ära kaotama. Ma muidugi olin skeptiline. Ma olen enamus asjade osas skeptiline.

Aprillis hakkasin neid katsetama ja loomulikult need toimisid. Kui mul alati juba enne päevade algust olid mõningased vaevused, nt seljavalu ja emotsionaalsus, siis sellel korral ma isegi ei teadnud ette, et noh, nüüd hakkabki pihta, kohe hakkavad päevad.

Plaks! Üks hommik oli veri püksis ja ma ehmatasin selle peale ennast keset und üles lausa. ?

Väsimust null. Peavalusid null. Seljavalusid null. Emotsionaalsus null. Oota, st emotsioone ikka oli, aga need ei vaheldunud nii ruttu ja olin pigem selline rahulik ja rõõmus. Ja tore. Tahaks ilmselt Geit lisada.

Aaa verehulk oli ka tunduvalt väiksem, mis noh, tegi elu minu jaoks palju palju kergemaks ja toredamaks. Päevade ajal.

Esimesed kaks kuud soovitatakse neid kapsleid iga päev võtta ja pärast siis vastavalt vajadusele. Paljud hakkavad nt paar päeva enne menstruatsiooni neid võtma. Mõned siis, kui algab menstruatsioon.

Ja kuigi aprillis olid mul esimest korda üle pika aja täitsa toredad päevad, siis ma olin ikka natuke skeptiline ja ei tahtnud tormata teile midagi rääkima vaid ootasin ka mai päevad ära. Algasid need jälle täiesti lampi, ma ei saanud arugi. Kuid siis said mul kapslid otsa ja mõne päeva elasin üle ilma. Kuidagi. Natuke kehva oli ikka olla ilma. Ja siis saabusid uued kapslid, hakkasin kohe võtma ja päevad kulgesid edasi üsna mõnusalt.

Ühest küljest on mul siin kergem sellest kirjutada ja soovitada, sest tegelikult ju osad teist soovitasid neid kapsleid mulle ja need tõesti toimisid. Ja nüüd tahaks mina soovitada edasi neile, kes ka samasuguste retside päevade käes vaevlevad ja pole mingit lahendust asjale leidnud. See on asi, mida võiks katsetada. Päriselt.

Ma olen super tänulik www.haerm.ee tiimile, et nad mu ellu tulid ja mind sellest hädast välja aitasid. Te ei kujuta ette, kui palju lihtsamaks ja rõõmsamaks on mu elu muutunud, kui ei pea kuus 12 päeva zombina veetma.

Postitus on valminud osaliselt koostöös www.haerm.ee tiimiga, nagu te aru saite. Nad muidugi ei palunud mul blogis kirjutada vaid saatsid tooteid ja soovisid, et jagaksin neile oma tagasisidet, aga ma usun, et see võiks olla teema, millest rääkida ja levitada.

Ma küsisin ka sooduskoodi nende epoodi, sest seal on muidki tervist tugevdavaid tooteid, mida isegi tarbin, et oma seedimist ja immuunsüsteemi tugevana hoida.

Kood on JANEBLOGI ja annab 15% soodustust Biolatte toodetele, v.a komplektid. Kood kehtib kuu aega!

Minge ka minu instagrami (@janeblogi), sest seal panen käima varsti auhinnamängu, kus loosin just neid Ladyzym kapsleid välja! ?

Kommentaarid

  1. Evelin says:

    Mul endal sama mure, just päevad lõppesid. Alati on mul julmad kõhuvalud ja kuhugi minna ei saa, sest kodus kõveras. Lisaks olen ma väga pahur ja siis eriti madala enesehinnanguga. Väsimus ja magusaisu on ka peal. Tore, et jagasid ja kindlasti proovin seda toodet, sest tahaks ju normaalselt suve nautida. ☺️☺️

  2. Julyana says:

    Tänu sinu postitusele tellisin endale ka need,täna võtsin esimese tableti sisse,nii loodan et aitavad.Ma olen lihtsalt juba nutu äärel oma päevade ja kogu muu selle jamaga mis sellega kaasneb.Nimelt siis sain 9 kuid tagasi emaks ja sellega jäi see pisike põnn mulle viimaseks,lasin ka munajuhad eemaldada.Aga kõike seda mis sellega kaasnes mulle ei räägitud ja ega ei osanud ise küsida ka?Päevad on 100x hullemad kui varem?Nii loodan et saan abi Biolatte Ladyzymilt?

  3. K says:

    Need Biolatte tooted on üleüldse head. Olen paar aastat neid tarvitanud. Erinevaid. Ka seda Ladyzymi. Mul samuti karmid päevad. Tapamaja on tuttav teema. Mulle tundub, et kõik see seedimise värk, mida need kapslid aitavad parandada, mõjutab ka päevi. Kui ikka üleüldine enesetunne jama, siis on päevad ka piinarikkad. Paljas Porgand on ka hästi palju kirjutanud Biolatte toodetest. Sul on äge blogi, eksin siia aeg-ajalt. Jõudu ja jaksu! ?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]