***

Kuidas ma raadios käisin

Holymoly, ma tulin just MyHits raadiost ja tunne on megaaa.. Jälle üks hirm ületatud. 😀

Juuni lõpus avastasin instagramist ühe message requesti. Klikkisin peale ja vaatasin, et ooo MyHits on mulle kirjutanud. Ma polnud sõnumit avanudki, aga juba teadsin, mis seal on.

Kusjuures mõned nädalad? enne nägin ühe blogija pilti, kus ta MyHitsis käis ja siis ma endamisi mõtlesin, et kas mind ka kunagi sinna kutsutakse. Neeh, ma olen ju suht igav inimene. Pole ka mõni ime, et ei kutsuta. 😀 Aga näete, seal see kutse oli, ja ootas minu vastust.

Ausalt öeldes ma ei acceptinud sõnumitaotlust ära, sest see lõi mind pahviks ja mu automaatne vastus oleks EI olnud, seega võtsin väheke mõtlemisaega. Olin ma ju Blogiauhindadel endale vee korralikult peale tõmmanud ent Geit utsitas tagant, et seal pole ju nii suurt publikut ja Anu Saagimit. 😀

Seejärel ei oodanud kauem, võtsin taotluse vastu ja leppisime aja kokku.

Tõsi. Närv ei andnud alla. Ma teadsin, et ees ootavad mind kaks äärmiselt tšilli inimest ja midagi hullu ei ole. Kuulasin enne raadiosse minekut teiste blogijate intekaid ka ning täitsa ok oli.

Ligi 10 minta enne, kui MyHitsi läksin, hakkas ikka närv jukerdama küll. Õnneks koha peal selgus, et tegemist ei ole otse-eetriga vaid salvestame ning kuulajateni jõuab see alles 20. juuli. Ja kahjuks polnud Indrek Vaheoja ka, sest mu kutid tahtsid, et temaga pilti teeksin – nad mul Suvesangarite fännid. 😀

Ja ma võtsin või vähemalt üritasin end hästi vabaks lasta. Lõpuks oli seal nii hea lobiseda, et ma olekski jäänud juttu ajama. Eka nad cutivad selle lühemaks, sest meil läks 9 minta, aga eetriaega on ainult 6. 🙁

Igatahes, väga mõnus oli ja loodetavasti sain korvata selle ebaõnnestumise Blogiauhindade õhtust. 😀 Loodetavasti kutsutakse tagasi, sest siis lähen juba ilma närveldamata. 😀 Aitäh MyHits!

5 thoughts on “Kuidas ma raadios käisin”

      1. Ma mõtlesin ka, et paari inimese pärast ei hakka jumestusse ja soengusse ronima 😂

  1. Ma ei saa aru, mis EBA feilist sa räägid. Minu arvates väga õige, et sa ei läinud korraldajate ussitavate küsimustega kaasa ning näitasid, et need tekitavad sinus ebamugavust. Ja tõesti – mis su soengul viga on? 😀 Suht imelik oleks raadiointerjuule minna mingi lokid peas jms 😀 Väga kihvt, et kutsuti (Y)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga