***

Kuidas ma tundmatust kohast ehku peale tellimuse tegin

Sorri, et ma teid eile üle lasin. Ma sain siin Temu tellimuse kätte ja seal oli kaks lego komplekti (ok, mitte originaallegod, aga saate aru küll), mis ma ENDALE ostsin ja siis me hakkasime siin neid kokku panema. Okei, suuremad poisid tahtsid seda teha ja ma vahepeal aitasin ja mingi hetk oli kell juba sealmaal, et lapsed läksid magama ja ma tegin edasi ja.. no ühesõnaga, mul oli hull legohasart ja ma ei suutnud muud midagi enam teha. 😅

Täna hommikul kella 7 ajal olin juba legodega ametis. 😅

Nüüd aga on kõik kokku pandud, pikutan siin diivanil ja mõtlesin, et näitan siis teile ka, mis ma sealt Temust tellisin.

Selle äpi reklaame viskas mulle instagramis juba päris ammu aega tagasi ette. Vaatasin, et mida hekki, nii odavad ja ilusad asjad, kas see ikka on õige? Käisin vahepeal äpis asju piilumas ja siis panin jälle kinni selle sama targalt.

Siin augustis nägin aga, et üks Eesti tiktokker teeb oma kontol Temu hauli (inimese keeles siis pakkis lahti oma kätte saadud tellimust kaamera ees) ja tal olid seal nii ilusad asjad ning mõtlesin, et ah suva, tellin ka miskit. Kuidagi julgem oli tellida, kui nägin tema hauli – et sai kätte ka oma tellitud kauba.

Ma läksin seal äpis natuke hulluks. Tõsi, megailusad asjad ja megaodavad ja tarne ka kõigel tasuta. Lisasin ja lisasin ja lisasin. Lõpuks mõtlesin, et ok, aitab. 😅

Tellimuse tegin 24.08 ja esimene pakk saabus juba 02.09. Päris kiire tarne on seal. Kui keegi mõtleb, mis esimene pakk, siis tellimus jaotati mul kolmeks ja tuli eraldi pakkidena. Ülejäänud asjad jõudsid siis eile, 05.09. Üks pakk peaks veel tulema (tegin tellimuse 28.08), aga see on omadega juba Eestis ning ilmselt jõuab lähipäevil.

Olen lugenud, et osad said sealt valida pakiautomaadi variandi – mina ei saanud. Oligi kirjas, et saadetakse kas omniva või itella kulleriga. Mulle toodi viimasega.

Linke mul jagada pole, tellisin äpist. Võibolla sealt kuidagi saab, a ma ei viitsi otsida, sorri.

Aga ma siis näitan, mis ma siis tellisin kõik kokku:

Selline raamatu kujuline vaas. Mulle väga see meeldib. Arvasin alguses, et see on klaasist, aga ei ole ja pole ka hullu. Nii on ta ka ilus.

Need kunsttulbid ja valgete tuttidega oksakesed tellisin ka sealt. Tulbid ei ole üldse sellised nagu muidu poodides müüakse. Need on kuidagi sellised pehmed ja mõnusad. Ja kogu kompotina sobivad sinna vaasi imehästi.

Selline valge vaas:

Ja need tutikud ka seal vaasi sees. Alguses, kui pakku avasin, ehmatasin korraks ära, et kelle laip mulle nüüd saadeti, aga siis meenus, et ma ise tellisin need tuustid ju. Soovitan juukselakiga üle lasta, on palju ilusamad, ei pudise nii palju ja säilivad ka kauem.

Siis see peegel. Täiega nunnu. Adeelele peaks roosa sellise tellima.

Järgmisena selline mänguasi Joosepile. Mul ühe tuttava juures oli samasugune ja talle see nii meeldis. Teeb sellist veidrat häält liigutades ja üldse on selline… huvitav lelu.

Kaks veepudelit. No hiiglasuured, 2l, aga väga mugava sangaga ja ilusad. Mul on haiglane kiiks koguda tasse, lumekuule, tasse ja vaase. Vaja ei lähe, aga ikka ostan. 😅

Selline kuuprozektor. Suuremate laste tuppa, neil on seal täiega kosmose teema. Väga lahe asi on. Lastele ka nii meeldis. Öölampi enam vaja ei lähe.

Siia vahele ka sellised rihmikud (muide, hind oli ainult 0,95€):

Muidu täitsa okeid, kandes ilmselt enam pole nii muljutud ka pealt, aga… need sobivad pigem kitsamale jalale. Mu jalg sutsu lai.

Ja nüüd mu lemmikud: wannabe legod.

Neid tellides olin ikka jumala ekstaasis. Hendrik pani eile selle põllulillede kimbu täiesti ise kokku. Ulme! Nii tubli mul. 🙂

Orhidee kallal nokitses eile Raimond. Ma mingi aeg võtsin üle ja tegin edasi, aga sai ka väga ilus:

Sain eile instas palju kirju ka, kui näitasin, kuidas poisid nende kallal nokitsesid ja peamised küsimused olid, kas hakkavad hästi kokku klotsid, kuidas kvaliteet on?

Hakkavad küll hästi kokku, ei tundnud mingit vahet päris legodega võrreldes. Kvaliteedilt tunduvad ka täiesti okeid. Põllulillede kimp on pigem õrnem, aga ei plaaninudki nendega vaipa kloppida. 😀

Eriti olengi rahul nende “legodega”. No niiii ilusad! Kindlasti tellin veel selliseid lilli ja hakkan koguma.

Mina tellisingi peaaegu ainult neid tooteid, millel olid kliendid ka reaalseid pilte tagasisidesse jätnud.

Praegu on seal tarne ka kõigel tasuta, sest nn uus asi.

Mulle paar tk kirjutasid, et nad kuulsid kuskilt kellegilt, et kellegi kaardiandmed müüs Temu netipetturitele ja tehti arve tühjaks. Samas selliseid kaardiandmete varastamisi olen Sheini ja Aliexpressi kohta ka kuulnud, see mind ei takista küll tellimast. 😅 Aga lihtsalt infoks kellelegi, kes ehk mõtleb rohkem sellistele asjadele.

Mul üks pakk peaks ka nüüd veel tulema lähipäevil – selle sisu näitan instagramis storys.

Ps! Ei ole sponsoreeritud postitus. Kahjuks. 😅

6 thoughts on “Kuidas ma tundmatust kohast ehku peale tellimuse tegin”

  1. Joosepi mänguasjaga ole ettevaatlik.
    Minu sama vana põnn sai saba (viimase pisikese julla) kätte. Õnneks avastasin õigel hetkel,et miskit on suus. Hammastega tirides sai kergelt kätte. Meie mänguasi lendas prügikasti 🙁

  2. Ohoo…just kinkisin tütrele originaal põlllulilled. Pildilt küll vahrt pole 🙂
    Mis hinnaga seal oli?

  3. Kui sa instas seda Temu mainisid, läksin ka kohe vaatama ja muidugi tellisin ka kohe 😆 Hetkel vaid 4 asja. Tellisin 4.09 ja teel juba. Varsti jõuavad. Ei saanud ka valida, tuleb Itellaga. Ostukorvis juba uued asjad ootel. Kusjuures, alguses vaatasin, et sama kabla, mis alis, aga teisalt nagu nt need asjad, mis vaadanud alist ei leia. Vb ei oska otsida 🤷‍♀️

  4. Elu sees ei telliks kahtlase kvaliteediga asju! Beebile veel eriti…
    Odavus tuleb ka millegi arvelt, sellele võiks tänapäeval ikkagi juba mõelda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga