***

Kuidas me oma pöörase perekonnaga pildistamas käisime

Teate, ma üldse ei imesta, kui Katrin mulle üks päev halli peaga vastu jalutaks, sest ma olen täiesti kindel, et igal korral peale tema juures pildistamas käimist, on tal mõned hallid juuksekarvad jälle juures. Mina tunnen küll, kuidas mul iga kord üks närvirakk kärbub. 😀

Lepime küll enne pildistamist lastega kokku, et vot läheme tädi juurde pildistama, teie teete seda, mida emme ütleb ja naeratate ilusti pildi peal. Preemiaks saavad hiljem poest midagi valida. Siis noogutavad küll heatahtlikult kaasa ja vannuvad käsi südamel, et just nii nad teevad.

Kuni me kohale jõuame….

Ja siis tabab neid ajutine mälukaotus…

…. sest kõik muu stuudios on ju palju ägedam, kui kuskil seista, naeratada ja kivikuju mängida. 😀

Aga sellesmõttes ma tegin ikka Katrini hallide juuste koha pealt nalja, sest tal endal on ka lapsed ja ilmselt teab, millest ma räägin.

Nagu ma juba ühe pildi all Facebookis kirjutasin, on Katrin meile nii südamelähedane fotograaf. Mitte ainult fotograaf vaid juba ka sõber. Ta on nii soe, nii sõbralik, nii lõbus, nii tore inimene! Ausalt ka! Ma üldse ei liialda. 😊

Lastel on alati tema stuudios hästi tore ja juba eile, kui ma poistele ütlesin, et neil on lasteaias pildistamine, küsisid nad, kas tädi tuleb neid pildistama ja kui ma vastasin, et ei tule, siis Hendrik ütles, et tema tahaks juba tädi juurde uuesti pildistama minna. Ma vastasin talle, et tahab ta jee ju PILDISTAMA minna vaid lihtsalt möllama. Hendrik kihistas naerda selle peale. 😀

Igatahes, nüüd me siis käisime pühapäeval uuesti pildistamas. Geitu ähvardasin ka veidike, et ta ikka meiega pildile tuleks ja kuigi kokkulepe jäi, et teeme koos vaid perepildi, siis ega seal Katrini ees ei saanud ju enam vastu vaidlema hakata ja pidi lihtsalt vooluga kaasa minema. 😀

Alguses tegime roosamannapilte:

Ma ei hakka siia kõiki pilte laduma, aga need olid ühed lemmikumad!

Seejärel vahetasin ma kleiti ja haarasin Geidu ka piltidele:

Ja mõned pildid ka üksinda selles kleidis. Kusjuures ma tundsin end nendes kleitides nii ilusa ja enesekindlana. Selle punasega lähen detsembris Ettevõtete jõulupeole, mis toimub Tallinnas, Näituste messikeskuses. 🙂

Kleit seljast, tavalised riided selga ja sai selliseid lebomaid pilte ka teha, üksi, koos perega, poistest eraldi. Minu meelest kukkusid kõik klõpsud ilusti välja ja sai ka seda tavalist olekut pildile püüda ning kõik ei peagi olema alati täiuslik, et ühte täiusliku pilti saada. Piisab vaid siiratest emotsioonidest:

Iga kord, kui ma Katrinilt pildid kätte saan, ahhetan ja ohhetan ning mõtlen, miks ma küll olen kunagi mõelnud, et olen kole inimene või miks mul madal enesehinnang oli. Mul on mingi kiiks oma käsivartega – koguaeg hakkavad silma ja ükskõik, kes mind pildistab, alati hakkavad need esimesena silma, aga just Katrin suudab mind pildistada nii, et mu käed ei häiri mind üldse. 🙂

11 thoughts on “Kuidas me oma pöörase perekonnaga pildistamas käisime”

 1. Näed piltidel tõesti kaunis välja.
  Samas on alati nii veider vaadata, kui naine on vaeva näinud, meik ja soeng ja pidulik kleit… Ja siis mees seisab sokkides oma lõhkiste teksadega kõrval.
  Ma küll ei armasta ka neid üle vindi me-oleme-nii-ühtekad-pilte nagu marimellid teevad (nt terve pere mustikapusades, et jumala eest kõik aru saaks #perfectmatch), aga stiili poolest võiks ikka sobida. Teinekord kannatagu Geit ka ikka see 5 min mingite viisakate riietega ära…:)

  1. Ma ei näinud enda puhul millegagi vaeva, st juuksed tagant klambriga kinni, meiki pm ei teinudki, ripsmed ja kulmud aint ja see on Geidu stiil, mulle meeldib ja ei hakka ma talle ülikonda vastu tahtmist selga suruma, veel enam, et see 5 minutit oli tegelikult ligi kaks tundi 😊 Meil oli plaanis koos olla pildil ainult pere omal, seega jah. Mulle meeldivad need pildid sellisena nagu on, Geit näeb väga viisakas välja ja muul polegi tähtsust 😊

 2. Uskumatult kaunid pildid!
  Te olete IMELISED!😍
  Lausa naeratus tuleb näole, nii armas ja tubli pere.
  Jõudu ja jaksu Teile!💛❤️

 3. Kui ma neid pilte vaatan, siis tuleb endal ka tunne, et tahaks last. Tegelikult on mul see mõte juba tükkaega olnud aga koguaeg tundub, et pole õige aeg. Tahaks töökoha välja vahetada jne 😀 Ja siin oled sina, minust noorem ja varsti varsti nelja lapse ema. Tubli oled! 🙂

 4. Kas sa pilte blogis suuremaks ei tahaks teda, jube pisikeselt praegu.
  Väga ilusad pildid muidu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga