***

Kuidas me üksteisel lahti nühkisime

Huhhhuhuuuuu! No tere kena hommikut! Hommikust? Hommikut? Parandage mind. Või mitte. Ma ei viitsi googeldada. 😀

Ma olen täna juba üsna varakult üleval. Koristan ja kraamin, et lastel oleks siin meie äraoleku ajal mõnus olla ja mul hiljem koju tulles ikka midagi koristada. 😅

Nagu ma eilses postituses kirjutasin, on meil plaanis Geiduga täna minna Matsi randa telkima. Kahekesi. Koos Joosepiga. Algselt mõtlesime eile minna, aga siis meenus, et Joosepil ju täna hommikul füsioteraapia. Ei taha seda edasi lükata – tahaks need 10x ära käia juba. Homme hommikuse aja peame niikuinii edasi lükkama, sest ma kavatsen rannas poole päevani hambad laiali magada.

Aga kahekesi saime eile sellegipoolest olla. Läksime koos sauna. Ma tegelikult pole üldse sauna inimene, aga see mõjub hästi – kasvõi see juba näitab seda, et ma täna nii vara üleval olen kuigi magama läksil 2 ajal.

Sellepärast ma inframatti rohkem armastangi. See on nagu saun, aga palju mõnusam ja pea on väljas. Mulle ei meeldi saunas seda kuuma õhku sisse hingata või see, et mu pea kuumas ruumis on. Ei oska seletada. 😀

Eile aga tegin erandi. Geit tegi sauna ja nukrutses seal, et üksi igav saunatada. Mõtlesin, et okei, ma siis lähen ka. Tuju oli ka mõnna. Enne veidi grillisime ka. Lapsed sõitsid õues tõuksidega ringi ja möllasid niisama.

Ma võtsin sauna kaasa ka oma My Magic Mitteni – see on selline 100% Türgi siidist kooriv kinnas. Olen sellega end juba aastaid koorinud. No tõesti ja päriselt – nii hea asi! Kõik jama nühib maha, nahk on pärast imepehme ja väga puhas tunne on üleni. Ütleks lausa, et nagu oleks uuesti sündinud. 😅

Tegin paar videot ka instagrami (@janeblogi) – hõõrusime üksteist Geiduga ja siis näitasin, kui palju surnut nahka sellega maha saab. Nojah, mõni eelistab öelda, et pigem pole inimene iial pesus käinud, mina kutsun seda surnud nahaks. 😅

Ei aga need videod kukkusid nii haiged välja. Kui ma praegu ütleks teile, et koorimis kinda kasutamine nägi seal videos välja nagu räme porr, kas te usuks mind? Mina küll ei usuks. 😅 Aga no, see kõlas küll väga näääästilt. 😅

Hea, et kuskil avalikus saunas ei nühkinud.

Aga see kinnas on tõesti üks ütlemata hea asi. Eluiga on tal mingi 10 kuud äkki v? Ma enda omaga nühin ja lasen nühkida juba mitu head aastat, pole küll märganud, et toime kuidagi kehv oleks või ma mädaneks kuskilt otsast.

Eile muidugi võtsin uue kinda pakist välja ja kasutasin seda, aga jah, muidu peab see ikka päris kaua vastu. Puhastada pole ka raske.

Ja seda kinnast saad siit soetada koodiga JANEBLOGI 30% soodsamalt kuni pühapäevani! https://kupud.ee/

Seal on kogu kaup kuni pühapäevani minu sooduskoodiga -30%, seega, kui miskit vaja (mina kasutan sealt epoest pea kõiki asju, lihtsalt lemmikud!), siis kasuta head võimalust. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga