***

Kuidas mehed niimoodi magada saavad?

Ma olen juba ammu sellele mõelnud, aga tänane öö hämmastas mind niivõrd, et ma pean sellest lausa kirjutama.

Olete ju kuulnud küll seda ütlust, et “magab nagu beebi” vms? Ma pole veel aru saanud, miks seda nii positiivses valguses öeldakse, nagu beebid magaks 24/7. Mina magan ka nagu beebi – iga paari tunni järgi pean tõusma, sobivat asendit ei leia, tõusen nuttes, sest olen nii väsinud jne. Nali. Aga igatahes – pole üldse hea uni.

Ma tahaksin aga magada nagu mees, päriselt! Miks? Sest mu arvates võib sul magamistoast terve ratsavägi ka läbi marssida, a mees magab nagu nott. Midagi ta ei kuule, midagi ta ei tunne, midagi ta ei näe. Lihtsalt magab. Samas….

Okei, oodake, ma räägin, mis meil täna öösel oli.

Olime oma voodis kuidagi naljakalt ära jaotatud, sest pisemad olid ka meie juures. Ma olin eilsest nii väsinud, et jäin jalguotsi magama. Pikkupidi. Mu kõrval Adeele. Olime jalgadega peatsi poole. Peatsis magas Geit ja Krissu.

Leppisime Geiduga kokku, et öösel on beebivalves tema, ma olin eelmine öö. Teeme kordamööda.

Ärkan öösel selle peale, et Joosep nutab. Ikka kõvasti. Alguses mõtlesin, et teesklen magamist edasi ja äkki hakkab see Geidule närvidele käima ning läheb ja tegeleb ise. #aastaema

Ja siis ma sain aru, et Geit ei kavatsegi tõusta. Vaatasin, kas ta üldse on samas toas, kus mina ja oligi. Magas looteasendis, Joosep oma voodiga kohe tema kõrval. Puudu oli vaid pöial suus ja noh, ega ta poleks imikust palju erinenud. #aastaisa

Ajasin kargu alla, läksin Joosepi juurde ja nii, kui ta mind nägi, rahunes maha ja tuju läks tal nii rõõmsaks. Tal. Ma olin sigaväsinud. 😅 Läksin tegin talle piimad valmis, toitsin ära ning mõtlesin, et läheks üles magamistuppa temaga, sest all voodis kõik laiutasid ja ma oleks pidanud niikuinii Joosepi valvesse jääma, aga Geit magas ta voodi kõrval meie voodis nagu nott.

Läksime üles beebiga. Panin ta voodisse. Hakkasib tuld kustu panema ja voilaa – Geit astub uksest sisse ja küsib: “Miks sa mu alla jätsid?” Sorri, Geit, sülle rohkem ei mahtunud. 😅

Nagu, titt röögib sul kõrval ja sa ei ärka, a, kui ma hiirvaikselt toast lahkun, on ta üleval ja suuteline trepist üles liikuma keset ööd. 😅

Ma kohe hakkasin teda kahtlustama, et ta raudpolt ise ka teeskles all, lootes, et hoopis mina reageerin. Aga ei. Ta ütles, et ta päriselt ka ei kuulnud Joosepi nuttu.

Mulle järgnes vist lõhna peale siis… 😅

2 thoughts on “Kuidas mehed niimoodi magada saavad?”

  1. Mul oli eile umbes sama seis nagu sul 9oma mehega.
    Oleme maal mu lapsepõlve maakodus ja maja 2korruseline..sain hädavaevu lapsed magama (4a,2a ja 4kuud) ja mees jài suuremate laste kõrvale valvesse (nii suurte kui beebi),et ma saaks pesema minna .. Järsku kuulen duši all ,mis on alumisel korrusel(lapsed ja mees ûlemisel) , et beebi nutab hûsteeriliselt/jooksin läbimärjana ràtik ûmber meie magamistuppa ja vaatsin,et meees magab hûsteeriliselt nutva beebi kõrval nagu vana rahu ise..Sakutasin mehe ûlesse jnkûsisin,et kuidas ja kas ta ei kuule,et pisike nutab, vastas et ei kuulnud🤣😂😂😂

  2. Ma muudaks ka selle ,,magab nagu beebi ,, ümber ,,magab nagu mees ,, meil ka 2 poole kuuse kõrval üsna tihti samad okukorrad 😀. Pisike kahjuks ei võta algusest peale mitte mingi hinnaga rinda siis pidime jääma pulbripeale ja teeme ka korda mööda söötmisi kui mees kodus sest see piimaga mässamine ikka päris väsitav aga mis teha. Üks õhtu toitis tema lapse ära ja siis vaja voodis magama saada laps ,mida teeb tema jääb ise enne last magama ja laps vähkreb ikka voodis edasi kuulen järsku ma 😅

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga