***

Kuidas mu elu palju lihtsamaks muudeti*

Alati, kui ma kuskil mainin või kirjutan, et ma olen juba ligi 5 aastat ajanud absoluutselt kõike läbi telefoni, näen ma hästi palju kurgunibusid…

Mul oli küll sülearvuti olemas, aga üks hetk tundus seda koguaeg lahti ja kinni panna just nii tüütu, et telefoniga oli neid asju palju mugavam ajada – blogida, sotsiaalmeedia, kooliasjad, dokumentide koostamine ja allkirjastamine jne.

Eks ma olen korralikust kogusest närvidest ka ilma jäänud nende viie aasta jooksul ja mõelnud, et pekki kah, ma ei viitsi enam, aga telefoniga oli tõesti kuidagi mugav. Saate siis hästi aru, et telefon on minu jaoks üsna tähtis vidin. 😀

Kuna mul aga oli plaanis nüüd septembrist kooli minna, mis ilmselgelt metsa jooksis, sest ma lootsin, et lapsed lähevad lasteaeda ja ma saan rahus siin keskenduda, siis sellel sügisel ma ei hakanud isegi sellist koormust endale võtma. Tean ennast liiga hästi ja tean, et ei suuda siin lastekarjas piisavalt keskenduda.

Igatahes, ma vaatasin netis ringi ja proovisin leida midagi taskukohast ent siiski praktilist. Lõpuks jõudsin omadega 1it.ee lehele, kus on üsna lai valik sülearvuteid.

Kuna uued sülearvutid jäid minu rahakoti jaoks liiga kalliks, peatus minu pilk hoopis kasutatud sülearvutitel. Ma kunagi ikka mõtlesin, et tehnikat kasutatult osta ei taha ja kui te mõtlete, miks, siis… ikkagi kellegi teise poolt kasutatud ju?

Aga mis siis? Tegelikult ei ole ju sellel vahet, sest omadused, mida otsid, on ikka samad, lihtsalt hind tunduvalt odavam, mis on ju ka positiivne. Kasutatud ei pea tähendama, et tegemist on kuidagi halvema arvutiga, kui seda on uus, sest www.1it.ee poolt müüdavad arvutid läbivad põhjaliku kontrolli, lisaks tarkvara uuenduse ja mitmeid teisi toiminguid, enne kui nad selle müüki paiskavad.

Ütlen ausalt, ma olen oma ajuga nii tugevasti telefonimaailmas kinni, et ma isegi ei osanud mingit valikut seal lehel teha. Ma teadsin, milleks ma sülearvutit tahan, aga ma ei teadnud, millise ma siis valima peaksin.

Otsustasin, et kirjutan neile ja küsin soovitusi. Nad tulid nii sõbralikult vastu, uurisid, milleks mul sülearvutit vaja on ning pakkusid välja paar varianti pisikese seletusega, milline neist võiks kõige parem olla.

Ja nii ma valisingi selle: https://www.1it.ee/pood/hp-elitebook-820-g2-3/

Väike, mugav, kiire ja nt, mis on üks ülihea omadus sellel – id kaardi lugeja on sisseehitatud.

Seda arvutit neil küll enam pole, aga sarnased on need: https://1it.ee/?s=820+g2&post_type=product&lang=et

Ma olen veidi üle kuu aja selle arvutiga toimetanud ja ausalt, ei tunne mingit vahet, sest tegemist on kasutatud arvutiga. Kõik tema head omadused on samad, välimus on super ja täpselt nagu oleks uus arvuti, ainult, et hind oli tunduvalt soodsam.

Okei, esimesel päeval peale viite aastat sülearvuti taga olin ma küll selline:

Teenindus oli asjalik, kauba sain üliruttu kätte ja ma tunnistan, et sülearvutis asju ajades on elu palju palju lihtsam. Ja ise tunnen ka ennast kuidagi asjalikumana seal taga istudes. 😂 Hendrik saab ka veebikeskkonnas oma kooliülesandeid lahendada ja mis seal ikka, elu sellise seadmega on palju mõnusam.

Ja kui keegi siin vajab just praegu hädasti uut (või kasutatud) sülearvutit või tahab ka oma elu lihtsamaks muuta ja kogu telefonimajandusest sülearvutisse üle kolida, siis ma sain ka sooduskoodi “janeelublogi”, mis annab kogu e-poe kaubale, v.a hulgilaotooted, 10% soodustust ja kuni selle aasta lõpuni! 😉

Muide, seal ei ole ainult sülearvutid vaid ka nt Apple tooteid, monitore ja palju lisatarvikuid sülekatele. Tasub minna vaatama. 😉

*postitus valmis koostöös www.1it.ee arvutipoega

1 thought on “Kuidas mu elu palju lihtsamaks muudeti*”

  1. Ma vist oleks samasugune alguses arvuti taga nagu kujutasid ennast seal 🤣 Kuna ma ka teen enamjaolt oma asju telos ,kui on hädasti vaja siis ja kasutan mehe ,,tuumajaama,, ehk mänguriarvutit 😁 Aga ega ma väga selle taga olla ei taha ja teen muutkui vihjeid ,et jõuluvana võiks tuua mulle mõne ilusa pisikese läpaka . Eks näis kas kunagi see õige jõuluvana kohale ka jõuab 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga