Kuidas peavaludest lahti saada

Kui eilne päev lõppu jõudis, valutas mu pea nii rämedalt. Ilmselt kogu sellest stressist, mis see päev tõi. Sain megapalju kirju, sain häid nõuandeid, sain infot päris palju, aga seda, mida lootsin, ei. Ega tegelikult mu panused ei olnudki nii suured, et nt saan teada inimese nime või midagi.

Igatahes, mu pea nii rämedalt õhtul valutas ja ma tundsin, et see on stressist. Peavalud on mu üks suurimaid õudusunenägusid. Mul on need aastaid olnud ja üks kord oli lausa nii hull, et käisin optometristi juures, kes mu silmad üle kontrollis. Tol ajal ma käisin koolis ja õppisin e-õppes ning veetsin palju aega arvutiekraani taga tänu sellele. Ja tuligi välja, et mul olid pingepeavalud sellest ekraanivalgusest. Mõelge, see oli mingi 5 aastat tagasi.

Oleks ma siis teadnud, et on olemas spetsiaalsed prillid, mis su silmi selle ekraanilt vastu kiirgava sinise valguse eest kaitseb, siis…. siis oleks palju peavalusid ja pisaraid olemata jäänud. 😀

Sest mul ikka olid väga jõhkrad peavalud.

Täna aga olen palju targem ja peavalud vaba. Mulle saatis Darmati ühed ilusad mustade raamidega sinise valguse prillid 18 mai. 18 mai! Jah. Ja ma võin hetkel 100% öelda, et sellest päevast ei ole mul kordagi enam peavalusid olnud. Ja ei, ma ei ole ekraani taga olemist vähendanud. Kuigi eks see hulga kasulikum oleks, eksole.

Okei, kahel korral on mu pea valutanud – kui mul kõrvapõletik oli ja nüüd eile. Võib olla, et eilne valu ei olnud isegi stressist vaid jälle sellest ekraanist, sest eile oli ekraani taga istumist tavapärasest rohkem ja ma ei suvatsenud prille kanda. Oma lollus.

Aga ma tõesti olen nendega rahul ja tunnen, et see on mu elukvaliteeti väga palju paremaks muutnud.

Ja ei, nad üldse ei palunud mul seda postitust kirjutada. Me küll tcgime mitu korda koostööd, aga nende soov oli teha minu instagramis vaid paar auhinnamängu.

Ma kirjutan seda kõike hetkel otse sellepärast, et eile, kui üritasin selle ilge peavaluga magama jääda, kirusin end maapõhja, et prille ei kandnud ekraani taga. Ja lisaks sellele, et prillid mind väga palju aitavad, on nad ka väga ilusa välimusega. ? Ja mudeleid on rohkem kui need kaks ning nad müüvad ka lahedaid päikeseprille.

Kirjutasin ka neile nüüd ja mõtlesin, et sebin sooduskoodi välja ehk keegi kannatab ka selliste peavalude käes ja otsib väljapääsu. Kood on JANE10 annab 10% soodukat ja sobivad prillid vali välja siit: www.darmati.eu

Ps! Nende e-poe valik on megalt vahepeal täienenud – valikus on palju päikeseprille, sinisevalguse prille ja nüüd ka optilisi prille – midagi igale ühele!

Minu megaägedad päikeseprillid on just sealt!

Ja sellised sinisevalguseprillid on mul ka:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Mis siis päriselt toimub?!

Ma postitasin eile instagrami üsna kentsaka pealkirjaga foto ja tekitasin sellega korraliku segaduse enda järgi, [...]

Kuidas raha tuulde loopida

Ma siin üks päev puhtjuhuslikult avastasin, et kaks aastat on juba möödas sellest päevast, mil [...]

3 kommentaari

Kuidas me edaspidi siin ainult õhust elame

Jah, tänasel päeval oleme omadega kahjuks sealmaal, et… kavatseme edaspidi enamus ajast õhust ära elada… [...]

3 kommentaari

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 kommentaari

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 kommentaar

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 kommentaar

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]