Määratlemata

kuidas saada mälestused kaante vahele?

Koostöö raames avanes mul ainulaadne ning väga vahva võimalus kujundada omanäoline ning eriline fotoraamat, kuhu vahele pista kõige südamelähedasemad ja mälestusterohked pildid endast, lastest ja erinevatest eluhetkedest. 

Minu jaoks osutus piltide valimine väga raskeks. Kokku mahtus 24- leheküljelise fotoraamatu kaante vahele 31 pilti, aga minul on ilmselgelt neid rohkem. Mulle meeldib pildistada ennast ja oma lapsi. Lõpuks suutsin valida välja need kõige erilisemad, mis kokkuvõttes jäid fotoraamatusse väga kenasti. 
Minu esimene mõte oli teha raamat ainult laste piltidest, sest kui päris aus olla, siis Raimondist ei ole mul ühtegi ilmutatud pilti. Seega võite arvata kui tänulik olin ma võimaluse eest selline fotoraamat endale soetada. Kusjuures ma polnud varem selle peale tulnudki, aga kui selline võimalus juba avanes, siis otsustasin seda ära kasutada. 

Seejärel hakkasin ma mõtlema, et võiks teha sellise fotoraamatu, kus terve meie pere on sees. Ja nii ma oma mõtted teoks tegingi. 

Kui nüüd päris aus olla, siis oli mul plaan seda fotoraamatut teile videos näidata ja natuke pikemalt rääkida, aga kuna silmapõletik ei hüüa tulles, siis ilmselgelt ma oma rullis silmaga ei tunne end kaamera ees mugavalt.

Fotoraamatu valmistamisel ei ole midagi keerulist. Alguses arvasin, et vajan kõrvalist abi, sest minu jaoks oli see sait täiesti tundmatu ja uus, aga seal on lihtne liikuda ja kõik on lihtsasti mõistetav. 

Mina valisin endale kõvakaanelise fotoraamatu ja olen oma valikuga väga rahul. Fotoraamatuid on võimalik teha erinevates mõõtudes, pehme või kõva kaanega. 

Nagu te näete, siis sealt lehelt saab väga erinevaid tooteid ise kujundada- raamatud, märkmikud, päevikud, postkaardid, kalendrid ja lõuendid. Kahjuks ajanappuse tõttu pole ma ise jõudnud teiste kategooriatega tutvuda, kuid ma teen seda kindlasti, sest näiteks tahaksin ma tellida erinevaid postkaarte. Viimasel ajal olen mõelnud, et üsna cool oleks sugulastele või tuttavatele hakata postkaarte saatma. 

Üks suur pluss, mille ma veel ära mainiksin on see, et fotoraamatusse lisasin ma peaaegu kõik telefoniga tehtud pildid ja ma ei pettunud kvaliteedis. Vastupidi, olin väga üllatunud, et pildid nii ilusad ja selged jäid. 
ZoomBooki lehel käib hetkel vinge kampaania- 1000 esimest registreerijat saavad tasuta fotoraamatu. Mina registreerisin ja paar päeva hiljem oli postkastis kiri, et olen võitnud fotoraamatu. Juures oli lunastuskood. Kuna ma juba ühe raamatu endale võtsin, siis selle kujundasin oma laste piltidega enda emale. 

Varsti peaks olema see pakiautomaadis ja ma saan selle emale edasi saata. Mainin seda veel, et fotoraamat jõudis minuni väga kiiresti. Tegin tellimuse ära ning 2-3 päeva pärast tuli telefonile sõnum, et mind ootab pakk Omniva automaadis. 
Zoombooki eestikeelne lehekülg asub siin (LINK) ning kõigil välimaalastel, kes ehk siia satuvad ja eesti keelt oskavad (ma ei usu seda eriti, aga never know), aga tunnevad end inglise keeles paremini, siis teie jaoks on see lehekülg (LINK). 

2 thoughts on “kuidas saada mälestused kaante vahele?”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga