***

Kuidas suvejume saavutada ja säilitada ka külmal ajal?*

Sügis ja päevitamine on üksteisest sama kaugel nagu Maa ja Päike, aga ometi ma sellel teemal täna kirjutada tahaksin.

Mina väga hull päevitamissõltlane ei ole – kui aus olla, siis ei suuda ma pikalt ühes asendis olla ja veel sellise eesmärgiga – et saada pruuniks. Vahepeal läbi häda olen kuidagi ikka päevitanud ka, aga üldiselt eelistan ma jume saavutada kohe nüüd ja praegu ehk siis minu jaoks on ideaalsed igasugused isepruunistavad vahud. 🙂

Seekord testin ma Myskin looduskosmeetika epoe isepruunistavat vahtu – medium toonis. Mainin ka kohe ära, et toode on julmusevaba ja vegan ning sisaldab vitamiine ja naturaalseid õlisid, mis jätavad naha väga mõnusaks. Vahul on juures ka väga meeldiv lõhn, et lisaks jumekusele saad ka hästi lõhnata!

Ainus miinus asja juures on see, et kaasas polnud kinnast ja ma seda neil epoes ka ei näinud kuigi võiks seal täiesti olemas olla. Ma võtsin mingi suvalise pehme talvekinda ja kandsin sellega vahtu jalgadele. Neid spetsiaalseid kindaid aga müüakse suht paljudes kohtades, nt siin Kaup24 epoes on ideaalne kinnas olemas, aga ka saab tavakaupluste, Prisma ja Rimi nt, iluosakondadest. 🙂

Esimese hooga ehmatasin ära, et vau kui tume, aga ma lohutan teid – see on ainult alguses nii. 😅

Ja alguses olid jalad ka laigulised, varvaste vahed ka sellised, nagu oleks porilombis möllanud, aga ka selles osas rahustasin end, et nii see ei jää – vaht tuleb umbes 4-8h möödudes maha loputada. Mina hoidsin vähem, nii umbes 3 tundi ja siis loputasin maha. Eks ma veits pelgan ka neid isepruunistavaid tooteid, sest need võivad kohati väga intensiivsed olla. 😀

Tulemusega jäin aga super rahule – saigi selline pigem loomulikum jume ja mulle nii meeldib. 🙂

Ma kindlasti soovitan, mis ka neil endil pudelil kirjas on, enne nahk ära koorida ja puhastada, siis jääb tulemus ka ilusam.

NB! Piltidele ei ole lisatud filtrit ega kuidagi muudmoodi töödeldud – piltide vahe 3 ja pool tundi. Valgus on veidi erinev küll, aga tulemus siiski olemas ja silmaga nähtav!

Tulemus peaks püsima nii 5-7 päeva ja siis juba võid uuesti vahuga möllama kukkuda. Mulle sessuhtes meeldib, et külmal hooajal mulle meeldibki isepruunistavaid tooteid kasutada vahetult enne mingit üritust, kus ma plaanin kleiti kanda. Muul ajal on suhteliselt suva, kas ma näen välja nagu laibavalge või mitte. 😀

MySkin pani kaasa ka arbuusilõhnalise päevitusgeeli, millega mul hetkel pole küll midagi pihta hakata – see geel kiirendab päevitusprotsessi. Kes aga soojale maale trippimas on, siis proovige kindlasti järgi! Mina järgmine suvi plaanin kindlasti seda teha, kui päikese kätte minek on. AGA! ärge unustage kasutada ka kaitsekreeme, eks!

Seda päevitusgeeli kasutavad paljud ka solaariumis ja on saatnud väga head tagasisidet, et peale esimest korda juba ollakse nii jumekas. 🙂

Veel oli pakis sära ja jumekust andev kehaõli, mida ma tasakaaluks kasutaks näiteks kätel – annab nahale kuldse jume ja sära, aga väga ilus tulemus jääb ka siis, kui isepruunistava vahuga esialgu end kokku mäkerdada, see mõne aja möödudes maha loputada ja lisada veel säraõli juurde.

Muide see õli on samuti isepruunistava toimega, aga lihtsalt mahapestav.

Seda säraõli saab muide kasutada ka meigi aluspõhjal highlighterina – paljud on selles osas positiivset tagasiside andnud, et säraõli saab kasutada mitmeotstarbeliselt. 🙂

Määrisin säraõli paremale jalale ja annab juurde küll seda jume ja sära:

Soovitan ka seda säraõli peale kanda kindaga – sain käed vee all lihtsasti küll puhtaks, aga mingid säraebemed ikkagi jäid käe külge. 🙂

Sooduskoodi nad pakuvad ka teile – jane20 ja annab 20% soodustust epoes: https://myskincsm.ee/

*postitus on valminud koostöös Myskin looduskosmeetika epoega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga