Määratlemata

kuidas teada saada, kes sind teisel pool arvutit ähvardab?

Noh, teate ju küll seda Karolat, kes siin üks aeg kirjutas mulle, lubades mu lapsed ära tappa ja ema tema enda nabanööriga ära kägistada? Jep, see sama. Pikk vaikus oli, kuid nüüd on ta uuesti platsis. Ma ei tea, kuidas see võimalik on, sest ma panin talle bloki peale ja see on endiselt seal, aga ta on sama kasutajaga nagu tagasi.

Mul on ausalt öeldes rõve vaadata, mida ta mulle jälle kirjutab. Ei tasu isegi oma peakest vaevata selle üle, miks üks inimene midagi sellist teeb. Ta on peast ilmselt napakas ja vajaks pehmete seintega tuba. 

Ma tean, et ma saan talle bloki jälle peale panna. Või mis jälle, järgmisele kasutajale, aga ma tõsimeeli tahaksin näha, kes on see inimene, kes teistele selliseid kirju saadab. Kas selleks on mingi võimalus?

Veebikonstaabel soovitab lihtsalt blokk peale panna ja kõik, aga kas see ongi ainuke karistus? Selle eest, milliseid sõnu ta loobib inimestele. Need sõnad jäävad ju meelde. Isegi kui sa saad aru, et tegemist on ebastabiilse inimesega ja tema juttu ei tasuks tõsiselt võtta, need sõnad jäävad siiski sinu mõtetesse. 

Vähe sellest, et ta mulle Facebooki postkasti kirjutab pidevalt igasugust jampsi, tuleb ta siia blogisse erinevaid postitusi kommenteerima.. Oma magedate väljenditega. Seega, kui keegi teab head nõu anda, kuidas teada saada, kes see inimene on, siis ma kuulan teid hea meelega. Ma ei tea, kas politseisse on mõtekas minna? Seal ilmselt naerdakse välja mind ja ehk nii “tühise” asja pärast ei hakka nad IP aadressi kaudu välja nuhkima, kes see olla võiks. 

No vaadake ise, kas selline väärib ainult bloki peale panemist? Samasugune, nagu perekooli omad- ütlevad seda, mis sülg suhu toob, ilma mõtlemata.
Share this:

20 kommentaari

 1. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 04:35

  anna asi politseissse !!!!!!!!!!!!!!!

 2. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 04:37

  appi 😀 üks asi on see,et keegi ei salli lihtsalt sind v kritiseerib sind, aga no see ületab ikka täielikult igasugused piirid.

 3. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 04:37

  Kirjutada ka see inimene ei oska, labane inimene ikka..

 4. Ketely Pajusalu

  22. okt. 2015 at 04:40

  Võta huumoriga 😀 Järgmine kord küsi vastu, et kas ta käib tihti su alakorrust nuusutamas või kuidas ta täpselt teab, mis moodi sul seal lõhnab 😀 Tõenäoliselt mõni 12-13aastane kes koos enda sõbra/sõbrantsiga teisel pool ekraani pihku itsitab

 5. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 04:42

  Appi..mis inimene see selline on? Kust üldse tuleb selline mõte nii debiilseid asju kirjutada??? Mina sinu asemel läheks täiesti kindlalt politseisse..

 6. Annely Lindström

  22. okt. 2015 at 04:50

  Hei Jane! Lugesin sinu positust antud isiku kohta. Arvestades tema kirjastiili ning metsikuid kirjavigu on küll tunne, et seda inimest ei saa tõsiselt võtta.
  Ilmselt on tegu kibestunud inimesega, kes otsib ja leiab endale nö “ohvreid”. Sinu käitumine olukorras on nii mõistlik. Ehk sa ei lähe närvi ning tal pole milleski kinni haarata.
  Kui aga ähvardamised peaksid edasi jätkuma ning reaalselt ta ähvardab sinu lapsi, siis tuleks igaks juhuks silmad lahti hoida – kes teab, võib olla ongi hull ning keegi ei tea kuidas ta käituda võib.

  Siiralt kahju on, et siuke hull sinu otsa sattunud on.

  BTW: su blogi mõnus lugeda!

 7. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 04:53

  Mina see ei ole seekord. Mul rohud peale 😀 Tõsiselt rääkides, lihtsalt mingi “fänn”, kes teeb nalja. Ära pane tähele.

 8. mann.'

  22. okt. 2015 at 04:54

  Minu arust oleks õige minna politseisse. Kirjastiili järgi tundub, et tegu on justkui mingi teismelisega. Häbi, et meie riigis selliseid elab..

 9. mann.'

  22. okt. 2015 at 04:54

  Minu arust oleks õige minna politseisse. Kirjastiili järgi tundub, et tegu on justkui mingi teismelisega. Häbi, et meie riigis selliseid elab..

 10. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 04:58

  Loomulikult FBs blokeeri ära, ühtlasi on seal võimalik FBle teatada, miks blokeerid.
  Tema meeldimiste hulgas FBs on Räpina, võib-olla on sealt pärit (algselt). Google otsing näitab, et ta on oma kirjadega ka Vaido Neigausi ahistanud. Ka on Google otsingus leitav mingi tema (vist tema) foto.
  Blogis lihtsalt eira tema kommentaare. Kui sa neile ei reageeri, siis ehk tüdineb.
  Minu kommentaari pole ka vaja avaldada.

 11. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 05:08

  Vabandust, aga mulle püsilugejana hakkab üha enam ja enam tunduma, et sa ise kutsud omale kurja kaela koguaeg. Ei tasu kõigele ja kõigile kohe vastata ja siis iniseda, et ta ütles nii ja ta nii. Ürita sellest kõigest mitte välja teha ja sa näed, et elu muutub paremaks. Ära süüdista ainult teisi, mõtle ka ise, mida saaksid teha teisiti. Ei õigusta praegu selle hullu käitumist, aga kui sa temaga vestlusesse ei satuks, tüdineks ta ka ehk ära.

 12. Katri Mass

  22. okt. 2015 at 05:19

  Jumal küll .. ta lihtaslt kirjutab mida pähe tuleb, ta isegi ei vasta sinu küsimustele.. peaksid ikka politseisse pöörduma.

 13. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 05:45

  Ma arvan, et tegemist on lapsega (kellele vanemad vähe tähelepanu pööravad). Mitte, et see mingi vabandus oleks.

 14. eelika kuusik

  22. okt. 2015 at 06:16

  Appi kui ebastabiilne võib mõni inimene olla ja kui haiget juttu suust välja ajada!!!
  Sina ära vasta ega loe ta kirju. See pole seda väärt.
  Edu blogimised sulle!!!

 15. Anonüümne

  22. okt. 2015 at 06:25

  Proovi sellist asja: https://statcounter.com/. Ühenda oma blogi konto selle lehega ja näed kes kust kandist inimesed su blogi jälgivad, annab ka IP aadressi. Proovi, äkki saad targemaks. 🙂

 16. Jane Almers

  22. okt. 2015 at 06:45

  Eks ma üritan oma genitaale vähem lehvitada. 😀 Ma pole ise talle never kirjutanud esimesena. Tema on minule alustanud kirjutamist ja isegi kui ma ei vasta, siis tema esimesed kirjad on väga häirivad. Jah, ma saan bloki peale panna, aga ma arvan, et ta väärib siiski ise samat paska, mida teistele ajab 😀

 17. Mirell Põllumäe

  22. okt. 2015 at 09:40

  Hahahahah jusveeer. Jube, et üks inimene nii madalale saab langeda aga samas on naljakas, et keegi nii rumal on ja sellist iba ajab. Kahju sellisest isegi ;D

 18. Anonüümne

  23. okt. 2015 at 08:09

  Kusjuures ma nõustun selle arvamusega! See, et sa ei ole ESIMESENA kirjutanud ei loe. Milleks üldse kirjutad? Ta alustab juttu ja sa paned “jälle sina :D” no kuule kui sa ei reageeriks ei saaks ta seda “rahuldust sind kiusata” kättegi ju!

 19. Anonüümne

  23. okt. 2015 at 08:18

  Mul oli ka kunagi selline inimene, kes taoliseid kirju kirjutas, helistas ja käis maja juures passimas. Politseist tol ajal ei saanud mingit abi, kuna reaalselt polnud ta mulle viga teinud. Paluti tõendusmaterjali koguda ja reaalselt öeldi midagi sellist, et selliseid inimesi on kerge provotseerida ja siis mine kohe traumapunkti ja võta paber, et oleks millestki kinni haarata. Ahah. Ainuke asi, mis minu puhul aitas, oli see, et ma täielikult ignoreerisin teda. Blokeerisin kõik kasutajad, kust ta kirju saatis, telefoninumbrid ja lisaks kolisin. Sellistele ei tohi tähelepanu anda, sest nad saavad ainult julgust juurde ja nende päeva tipphetk ongi see, kui talle vastu kirjutad. Mäletan, et olin päris kuri, kuna mina olin see, kes oma elukorraldust pidi muutma, kui ma ise midagi valesti ei teinud. Samas praegu, kui olukord on sinu kontrolli all ja sa teda blokeerida saad, siis ma kindlasti soovitaks seda. Nii kaua, kui sa vastad talle, ei kao ta kuhugi. Sinu puhul on ka lapsed mängus ja mina oleksin seda ettevaatlikum…

 20. Anonüümne

  23. okt. 2015 at 01:42

  Nagu palju arvavad siis arvan ka mina et tegu on mingi teismelisega või alaealisega. Ükskord tegin ka ise midagi sellist aga jätsin järele sest mõistsin kui depiilne see on. Ma tegelesin sellise naljaga enda elu kõige raskemal perioodil aga nüüd on kõik korras ja enam ei meeldi see mulle üldse. Igatahes see inimene on imelik. Kui mulle mu parim sõber nalja pärast tegi siis ma üritasin seda naljaga võtta ja vastasin talle samamoodi nagu tema mulle. Õnneks lõpuks ta ütles et see tema ja meil oli nalja küllaga. Sa võid kõik sellised kahtlased inimesed ära blokkida ilma et neid üldse kuulaksid. Imelikud meil siin maailmas ikka 😀

Leave a Reply