Määratlemata

külastus Kalev Spasse

Kui reedel käisime head toitu nautimas, siis laupäeval veetsime paar tundi Kalev Spas mõnuledes ja lõõgastudes. Midagi erilist sellest elamusest kirjutada pole- nautisime mullivanne, möllasime Raimondiga lastebasseinis ja lihtsalt olime. Kuna Hendrikul on kõrvad haiged, siis ma isegi ei mõelnud, kas teda kaasa võtta või ei. Muidugi oli kahju, et tema lõbutseda ei saa, aga tal oli kindlasti hea meel, et Raimondist puhata saab.. nad koguaeg ainult kaklevad. Hendrikuga lähen mõni teine päev kinno. Mõnda head animafilmi vaatama. 
Kalev Spast jäi mulle üks negatiivne vaatepilt. Ma ei tea, kas asi on selles, et ma olen sisimas maalt ja hobusega või kas see üldse on seotud sellega, et ma linnaeluga ja -meluga kursis pole, aga mulle absoluutselt ei istu vaatepilt, kus kaks vanemat meesterahvast istuvad lastebasseinis ja joovad alkoholi, endal silmad pahupidi. Ma tegelikult vaatasin üsna imestunud näoga neid seal Kalev Spas ja siiani mõtlen, et see on kuidagi ebaloogiline minu jaoks. Näeme ju tihti reklaame, kus tehakse puust ja punasest ette, et purjus sõpra vette ei lasta, aga.. ma ei tea. Ujulas müüakse alkoholi? Minu jaoks väga väga ebaloogiline. Ja eriti see, et purjus mehed lastakse laste basseini alkoholi rüüpama. 

Enne Kalev Spasse minemist käisime vanalinna vaateplatvormil jälle. Pimedas oli seal küll ilus, aga kuna laupäev oli nii ilus päev- päike säras, päris soe oli, siis ma mõtlesin, et tahaks ühe korra veel seal ära käia, pildistada ja vaadet nautida. 
Sulistasime paar tunnikest, käisime mäkis ja suundusime koju. Kodus hakkasime uut lauda euroalustest valmistama, mis tuli nii kaunis, aga veel päris valmis ei ole. Luban teil natuke piiluda. Vahepeal lugesin raamatut ja ega midagi muud erilist ei teinudki.

4 thoughts on “külastus Kalev Spasse”

  1. Verd ei lenda, aga mänguasjade pärast või kui üks parajasti emme kaisus on, tahab teine ka.. üks ei nõustu kui teine ka emme kaisus on ehk kui nad mõlemad mu kaisus, siis üritavad üksteist minema ajada. oh neid asju on palju 🙂

  2. Sul on tore blogi, alati ootan postitusu! 🙂
    Kui küsida võib, siis kust te euroaluseid saate?:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga