Määratlemata

külastus optometristi juurde

Huhh, algaski see arstinädal. Täna käisin ma oma silmadega optometristi juurde. Kuna ma kurtsin perearstile peavalusid, soovitas ta mul käia silmadega kontrollis ära ja siis neljapäeval tema vastuvõtule, et edasi asju arutada ja vaadata. 

Tuleb välja, et mu silmad on väga pinges. Eriti siis kui on vaja lähedalt midagi vaadata või lugeda. Teisisõnu peaks nutitelefoni ja läpaka kodust eemaldama, sest need kaks vidinat on mu silmad korralikult tuksi keeranud. Aga ega ma ei imesta üldse. Mitte, et ma 24/7 telefonis või arvutis passiks, aga ma armastan teha neid tegevusi pimedas, mis on silmadele väga-väga halb, aga ega inimene enne ei õpi kui silmad tuksis, eksole. Nii on ka minuga. Arst soovitas küll neist kahest asjast rohkem eemal olla, aga kus sa sellega.. siin ma jälle olen. 

Optometrist arvas, et kuna silmad on väga pinges, siis võib kutsuda neid peavalusid pingepeavaludeks ja ilmselt need just silmadega olegi seotud. Neljapäeval lähen arsti juurde verd andma ja eks siis näha ole, kas seal selgub midagi või võin täiesti kindel olla, et jah asi on silmades.

Pean hakkama kalamaksaõli võtma ja vett rohkem tarbima ning poole aasta pärast on uus visiit ja kui silmad endiselt pinges, kirjutatakse mulle pluss klaasiga prillid ja minust saab ametlikult prillikandja. Ega ma siin nüüd ei eputa ja taevani uhke ka pole, aga kui vaja, siis vaja, mis seal ikka. Ei häbene ma prille. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga