Küll see Helen on ikka õudne ema

Helen on juba mõnda aega Õhtulehele bloginud ning täna sattusin ühe Facebooki postituse peale, kus Helen kurdab magamatuse üle pisikese beebi kõrvalt. Noored naised postituse all pasundavad, et mis sa sellest lapsest siis tegid, kui nüüd hädaldad.

Eee…. lastega ongi raske. Kellel beebieas, kellel “kohutav kahene”, kellel pubekaeas, kellel täiskasvanu eas. See on elu. On naisi, kes räägivad lapse kasvatamise teekonnast avalikult, on naisi, kes ei räägi, teevad head nägu ja näitavad välja, justkui lapse kasvatamine oleks nii mööda minnes kerge (ja mõnel ongi) ja on naisi, kes kurdavad sõbrannale. Ja kõik need on jumala ok!

Helen blogib Õhtulehele, mitte ei käi mööda meediaväljaandeid halamas, et “jumal eest, avaldage mu hala, mul on nii raske!” ehk siis ta räägibki teatud rubriigis oma lapse kasvatamise teekonnast. Et see selge oleks. 😀

Teiseks… ma olen jumala kindel, et ka nendel naistel, kes soovitavad hädaldajatel minevikuvormis oma hargivahe kinni hoida, on samuti lapse kasvatamises raskusi. Kas te mõtlete endamisi, et “kurat, mida ma hädaldan, ise tahtsin seda last ju!” ei? Miks te siis teise kohta nii mõtlete?

Ma küsisin üks päev mehe õelt, kas 9 kuusele lapsele on ok arbuusi anda. Ta oleks ju võinud vastata, et issand, mis tegid sellest lapsest, kui ei tea nüüd, mida talle süüa võib anda ja mida mitte.

Või kui ma vahel nutan, et elu on raske, tunded keevad üle pea, kas ma peaksin mõtlema, et omg, miks elan siis üldse, kui nüüd nii raske on? Ei ju.

Mu point on see, et naiseeeed, me oleme selles kõik koos. Lihtsalt lapsed, keda me kasvatame, on erinevad. Meie kõigi ühine eesmärk on olla võimalikult hea ema ja kasvatada oma lapsi hästi. Stay chill ✌️

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]