Määratlemata

kust ma endale pikad kiharad sain?

Mõned või isegi paljud kindlasti märkasid, et EBAl olin ma uute juustega. Enam ei olnud neid pakse alt heledamaid kiharaid vaid üleni tumedad. Paar päeva enne Blogiauhindu hakkasin ma tõsiselt muretsema, sest kassid+lapsed+mina oma suurimas laiskuses=megakatkised koledad pikendused, millega ma absoluutselt ei tahtnud ilmuda üritusele, kus on inimesed, kes just sinu välimust vaatavadki ja võibolla iga teine sellest järgmisel päeval ka kirjutab. 

Võite arvatagi kui kiirelt ma hakkasin oma peas läbi mõtlema erinevaid lahendusi ja valikuid, kust endale uued kiharad saada. Ma kirjutasin päris mitmele ettevõttele. Ka neile, kellega varasemalt koostööd olen teinud, kuid mida polnud, olid vastused. 
Ma olin juba lootust kaotamas, kui nägin blogi meilboxis uut kirja. Kiri tuli XL Lashes lehelt (LINK), kes olid nõus lootust kaotavat mind hädast välja aitama. Kõik e-maili teel kokkulepitud, sammusin ma järgmisel päeval nende poodi kesklinnas- Narva mnt 9c ning valisin endale sobiva pikkuse ja tooniga clip in juuksed välja. 

Miks just clip in? Väga mitmed on küsinud minult, miks ma ei lase endale paigaldada kuskil salongis pikendusi, mis on koguaeg peas ja jätaks palju ilusama üldmulje. Just sellepärast, et ma ei suuda never kanda juuksepikendusi 24/7. Minu jaoks on väga mugav lahendus see, et ma saan neid kanda siis, kui tuju tuleb ning ära võrra parajasti siis, kui ma ise seda tahan. 
XL Lashes klienditeenindaja oli väga abivalmis ja sõbralik, seega ärge kartke poodi minnes ligi astuda ja abi küsida, kui teil peaks tekkima küsimusi. 
Ma tundsin end tänu suurepärasele meigile ja ilusatele juustele laupäeval väga erilise, enesekindla ja võrratuna. Välja tulid väga ilusad pildid, mis meenutavad iga päev mulle seda tohutut ilu, mida sain just sellel päeval kanda. Aitäh!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga