Määratlemata

lace and pink ♥

Saabus jällegi pakk SheIn lehelt. Alguses ma mõtlesin, et kui ma teen blogisse niisama jutustamise postitusi, et oleks mugav sinna sisse paar pildikest riietest lisada ja juurde lingid, aga kuna sellel korral mulle ükski riideese selga ei sobinud, siis pildistasin neid niisama ja teen siiski eraldi postituse. Ehk järgmistega veab rohkem!

Pitsilised lühikesed püksid (LINK). Muidu on kõik ilus ja tore, aga nagu te ise näete, on püksid määrdunud. Ei tea, kuidas ja millega, aga ilus vaadata ei ole ning esimesel võimalusel viskan pessu. 

Armas lilleline topike (LINK). Mulle see selga ei sobinud, sellepärast ei hakanud seljas pilti tegema. 


Lilleline särk (LINK). Ma olin selle peaaegu selga saanud, kui mu närvid üles ütlesid. Nööbiaugud on pisemad, kui nööbid ise ja tundsin ennast 2 aastasena, kes endale üritab särki selga ajada. Muidu on ilus, aga paistab läbi. 


Share this:

2 kommentaari

  1. Mari

    30. juuni 2015 at 11:56

    Mine ära kui ilus see viimane pluus on. Kahju lausa, et ise ei blogi, niiviisi vahel oleks küll hea mingeid ilusaid hilpe saada 🙂

  2. Anonüümne

    10. juuli 2015 at 03:01

    puhtast huvist küsin ,et mis sa teed riietega, mis sulle selga ei sobi ja kandma ei hakka ? jäävad kappi seisma? müüd maha ?

Leave a Reply