Määratlemata

lapsed võivad olla koomilised

Ei ole see lastega elu midagi nii igav ja närvesööv (ok, ok, seda viimast see kindlasti on kui laps on veel 1 või 2 aastane :D). Lahe tõsiasi on see, et ka lapsed suudavad vahel teha naljakaid ja koomilisi asju, endale seda teadvustamata. 

Näiteks eile arvas Raimond, et oleks pull venna jalgrattakiivri sisse häda number kahte teha ja vaadata, mis edasi saab. Hendrik, selle asemel, et emmele see kiiver tuua ja öelda, et Raimond on pahandust teinud, pani kiivri endale kena latakaga pähe ja tuli nukra näoga minu juurde: “Emme, Raimond kakas mu kiivri sisse!”

Ma küsisin siis temalt, et miks ta selle pähe pani endale kui Raimond sinna sisse kakas. Ta ei osanud sellele kuidagi loogilist vastust leida ja oli nukker edasi. Mina va südametu inimene lagistasin naerda, sest tõesti oli naljakas. Seniks kui mõistus tuli koju ja mind tabas valus ning reaalne tõde- ma pean hakkama pesema nii lastetuba, kiivrit, Hendrikut kui ka Raimondit. Vastab tõele see ütlus- kes naerab viimasena, naerab paremini. 

Ööl, mil Raimond mind pasaingliks ristis (saad lugeda sellest siit: LINK), sain ma ilmselt mingit suuremat sorti täiskasvanupõlve trauma ja ma kannatan kõiki kehavedelike palju palju vähem kui kunagi. Kunagi ma võisin pasaga mitu tundi tõtt vahtida ja mul ei tulnud okseklimp kurku või Raimond võis mind vabalt täis pissida, ma ei pilgutanud silmagi. Isegi okse ei suutnud minus mingit õõvastust tekitada, aga nüüd? Pea iga kord kui Raimondil on suurem kõhulahtisuse periood, ma lihtsalt öögin seal vannitoas ja pesen teda. Ma ei kannata neid väljaheited enam absoluutselt. 

Kuid on ka hetki, mil ma oma lapsi absoluutselt ei mõista. Näiteks täna. Meisterdasime paberist palli, et kiisuga mängida. Pall valmis, Raimond viskab kiisule, kiisu jookseb järgi pallile ning võtab hammaste vahele ja Raimond pistab täiest kõrist röökima! No see ehmatas küll kergelt ära. Ja jälle- viskas kassile palli ja pistis röökima. Lõpuks ma sain aru, et kui ta kassile palli viskab, siis ta peab selle enne kätte saama kui kass seda teeb. Vot selline mäng 😀

4 thoughts on “lapsed võivad olla koomilised”

  1. Äkki oled rase? Siis haistmismeel teravneb ja kõiksugu kehavedelikud ajavadki öökima 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga