Määratlemata

liikumisest ja toitumisest

Kuna ilmad lähevad soojemaks (ärme arvesta asjaolu, et järgmine nädal pidi pakane paukuma hakkama :D), siis olen ma üha rohkem seda meelt, et võiks väljas hakata jalutamas või isegi jooksmas käima. Hetkel ma käin väljas jalutamas, aga seda väga minimaalselt, sest mõni päev on vägagi külm ja ei taha end kohe üldse välja ajada. Lisaks on hetkel lapsed pisut haiged ning päevasel ajal ma seda teha ei saakski vaid ikka siis kui härra koju jõuab. 

Kuna liikumist on minu elus hetkel vähe, olen ma rohkem panustanud tervislikumale toidule. Üdini tervislikult ma ei toitu muidugi, ütlen selle etteruttavalt juba ära, aga hoidun saiast, makaronidest, nisujahust, suhkruid üritan vähem tarbida, vett rohkem juua ja ega seal muud ei olegi. Ja no, üldse ei tasu vist mainidagi kui suureks sõbraks ma olen viimasel ajal veiniga saanud. Ja kui palju ma veinides teisest küljest pettunud olen, seega ma ei oskagi hetkel kindlalt öelda, kas ma olen veinisõber või pettunud absoluutselt kõikides veinides, mida ma joonud olen. Seda võin ma öelda, et kehale ja vaimule ta head ei tee, eriti kui soovid kaalu langetada. Selle viimasega on asjad nii, et ega siin midagi enam langetada ei ole. Alla võiks ju võtta, aga ma ei pinguta selle nimel päris nii, et silmad pealuu seest väljas oleks, sest ma olen jõudnud numbrini, mis on mulle täiesti sobilik ehk pendeldan seal 59 ja 60 vahel. 

Üks päev tuhnisin oma kapi läbi ja mõtlesin, et mida panna selga kui lähed välja kas jalutama või sörkima. Päris teksades oleks selline tegevus ju ebamugav. Kapist ma midagi targemat aga ei leinud ja asusin netilehtedel surfama, et mis oleks siis kõige mugavam, lihtsam ja midagi, mis mulle meeldiks ka. Kõige usaldusväärsemad lehed minu jaoks on seni olnud Romwe.com ja SheIn.com. Miks? Ma olen üle aasta nendega koostööd teinud ja pettumusi on olnud minimaalselt. Kahjuks aga neil eriti suurt spordiriiete valikut pole. Ongi ainult sellised vabaajadressid, mis sobivad mulle küll ideaalselt, aga vahel tahaks mingeid värvilisi spordiretuuse ja -rinnahoidjat. 

Järgmisena hakkan ma mõtlema sellele, kus üldse käia end liigutamas. Külmavärinad tulevad ikka peale küll kui ma mõtlen uudistele, kus üks või teine pervert on kuskil metsatukas kedagi taga ajanud või kuskil kellelegi oma meheau pihku surunud, seega need üksikud kohakesed, kus mets vohab ja vesi voolab mulle enam sellist lõõgastavat tunnet ei paku. Või tahtmist sinna minna jooksma. Võib tekkida olukord, et siis jooksed lausa oma elu eest. Ja ma ei ole nii hea jooksmises. 

Teisest küljest ei meeldi mulle üldse siin Lasnamäel majade vahel joosta. Ei mitte sellepärast, et ka siin võib liikuda igasuguseid pooletoobiseid (mul pipragaas alati kaasas ja ei karda üldse seda kasutada, tahakski ära proovida, kuidas toimib :D) vaid siin majade vahel jooksmine ei motiveeri üldse.. ei tekita sellist head feelingut, et ma teen oma keha ja tervise jaoks midagi. Ma ei oskagi seda seletada. Maal kasvanud, ilmselt see ongi see põhjus. Tahaks ju metsade ja põldude vahele, a mis sa teed kui seal pesitsevad igasugused vaimuhaiged (õnneks mitte kõik hullud ei pesitse sellistes kohtades). 

Kokkuvõttes, ilmselt ma ei hakka väga siin oma liikumistest ja toitumisest kirjutama, sest midagi märkimisväärset ma enam selles eluperioodis ei leia. Muidugi kui ma otsustan fitnessmodelliks saada kunagi, siis annan teada (nalii! :D), aga ma ei näe mõtet kirjutada peale igat jalutuskäiku või sörkimist või peale igat toidukorda, et mis, kes ja kus ning miks. 

Kõigile teistele kaalulangetajatele soovin ma tugevat närvi, kannatlikkust ja jõudu. Mina jätkan oma keha vormimist kindlasti ja ma ei oma suhtumist “suveks vormi”, sest ma arvan, et inimene võiks end igal ajal vormis hoida, olgu kevad, sügis, suvi või talv. 

1 thought on “liikumisest ja toitumisest”

  1. Soovitan jälgida ka jogurtite suhkrusisaldust, sest sinna lisatakse väga palju suhkrut. Nii võib tervislikust toidust saada pigem ebatervislik. Matsestamata jogurt või keefir puuviljade/ marjadega on parem valik 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga