***

Lõputuna näivad juukseeksperimendid*

Oeeehh, kust ma nüüd alustan? Teate ju küll – naised ja juuksed. Koguaeg tahaks midagi muuta – lõikaks tuka, lõikad, kahetsed, võõpad tumeda heledaks ja lõpetad ikka tumedana, lõikad 20cm juukseid maha, sest jeeee lahee, pärast kahetsed ja nutad oma pikki juukseid taga. Igavad juuksed – tahaks muutust, aga ei tea mida. Lühikesed juuksed – tahaks pikki, katsetaks erinevaid juuksepikendusi.

Ehk siis juuksed…. ja pidev vajadus neid muuta, midagigi nendega teha. 😀

Ma ei ole tükk aega oma clip in juuksepikendusi kandnud. Just vaatasin järgi, viimati septembris 2020 ühel väikesel fotoshuudil ja peale seda enam mitte.

Ma juba eelmisel aastal katsetasin neid kurikuulsaid kummikarusid ja üks hetk tundsin, et mul ei ole pikendusi enam vaja – isegi Geit märkas, et mu juuksed hakkasid vohama ja mehed tavaliselt ei märka selliseid asju.

Täna aga koristasin riiulit ja leidsin oma juuksepikendused. Nostalgilised hetked tulid meelde. 🤣

Ma tegelt mõned nädalad tagasi juba vaatasin oma vanu pilte, kus juuksepikendusi tihti kandsin ja tuli väike igatsus peale, et võiks juuuu…

Ja täna otsustasin siis pikendusi lihtsalt proovida. Alguses mõtlesin kohe ära visata, aga võtsin hetke, panin nad pähe ja…

I need them in my life!!!!! 😢😢😢😢

Okei, asi nii hull ei ole, sest kui ma natuke aega nendega toas ringi tšillisin ja lõpuks Geidu ees need ära võtsin, siis ta küsis: a, sul pikendused v?

Tõsi, pikendused annavad pikkuselt ehk mingi 5cm juurde, mis ei ole ju palju, aga see paksus ja kohevus on ju päris mõnus.

Tegelt ma ise ei näe ka vajadust pikendusi kanda, aga, kui seda teha, siis clip in kinnitustega on väga ideaalsed, sest ma olen seda sorti inimene, kes ei taha koguaeg pikki juukseid.

Mul on tegelt nad viimasel ajal veel rohkem vohama hakanud, sest mõnda aega tagasi saatis Kehapood mulle uusi ja veel tõhusamaid Bear with Benefits juuksekarukesi, mis on oma olemuselt palju mõnusamad kui Ivybears omad – viimased on kuidagi sellised natuke nätsked ja jäävad mul vähemalt hammaste külge kinni. Lisaks on nad liiga magusad. Aga no, ilu nõuab ohvreid ja ma nn kannatasin selle ära.

Bear with Benefits karukesed on lihtne närida ja on mõnusa maheda maitsega. Ja muide, hind on selles mõttes väga hea, et sellest ühest purgist jätkub LAUSA KAHEKS KUUKS! Praegu hea soodikaga ka veel. 😊

Ma olen küll sessuhtes oma juuste seisukorrag rahul, et peast neid märgatavalt palju ära ei tule, pikkust on ka nii omajagu – eks alati tahaks pikemaid ja pikemaid, aga pigem siis proovida tooteid, mis võiksid seespidiselt juuksekasvu toetada, kui kanda juuksepikendusi (seda ütleb hetkel mu mõistus.. mida teeb aga mu süda, naerab selle jutu peale). Kannatamatu nagu ma olen. 😀

Ja ma üldse imestan tegelt, et ma pole mingit hullu eksperimenti oma juustega pikka aega teinud. Peast käib küll läbi vahel erinevaid mõtteid, aga olen ikka oma (tumedate) liistude juurde jäänud.

Et, kes hädas ja tahab ka pikemaid, tervemaid ja ilusamaid juukseid, siis soovitan ka katsetada neid Bears with benefits kummikarusid ja tulge mu instasse ka (@janeblogi), sest seal panen loosi 3 kuu jagu karukesi! 🙌

*postitus valmis koostöös www.kehapood.ee e-poega

2 thoughts on “Lõputuna näivad juukseeksperimendid*”

  1. Hakkasin selle postituse peale ka mõtlema ,et ohh imede ime ma pole varsti pea aasta ka oma juustega õnneks midagi teinud. Muidu ka küll oli tuju blondi järgi ja siis jälle hele pruuni siis tume pruuni . Ohh neid naisi ja nende tujusid 😄 Aga noo kui ükskord jälle juuksuris pragada saad ,et juuksed liiga katki siis mõtled jälle et noo oli vaja siis seda jama teha . Nüüd olengi tume pruuni juurde jäänud ka .

  2. Just lõikasin oma poolde selga ulatuvad juuksed maha ja ei jõua ära kahetseda 🤦‍♀️😂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga