Määratlemata

ma olen tagasi!

Huuuuuh, teeks alguses ühe korraliku hingetõmbe! Oi kui kaua aega on möödas sellest, kui ma viimati siia midagi kirjutasin. Kuu aega? Rohkem? Jep. Kui nüüd väga täpne olla, siis kuu aega ja kümme päeva. Ma ei mäleta, et ma oleks blogimises enne nii pikka pausi teinud. Eks selleks ole mitmeid põhjuseid, kuid peamine oli see, et mu arvuti andis otsad ja ega ma ei leidnud mahti, et seda parandusse viia. 

Selle arvuti parandamisega on üks tobe lugu. Viisin garantiisse ja tegime kirjaliku kokkuleppe, et pildid ja failid jäetakse alles, sest tõesti see arvuti oli koht, kus minu kõik asjad olid. Kui ma aga arvutile järgi läksin, teatati, et ups kõvaketas oli nii hävinenud, et midagi polnud võimalik alles jätta. Nojah! Hüvasti 10000-sõnaline raamatuosa, hüvasti kõik minu pildid, hüvasti kooliasjad, hüvasti kõik. Aga noh, ma ei hakka sellepärast patja nutma, elu läheb edasi.
Veel soetasin ma endale arvuti. Mõtlesin, et las härral olla oma ja minul enda arvuti. Nii on ju palju lihtsam- igaüks teeb omi asju just sellel ajal, kui tahab ja ei pea muretsema sellepärast, et ehk on vaja teisel ka midagi arvutis ajada. Aga nii kui ma enda süleka kätte sain, ilmnes, et tegu on mingi praagiga ja ma ei saagi seda kasutada. Arvuti on megaaeglane ja ekraan virvendab vahepeal. Kas mul üldse kunagi elektroonikas veab? Ilmselt mitte. 
Lastel algas lasteaia-aasta ja minul kooliaeg, seega üsna tegusad oleme. Kõigest kirjutan kindlasti pikemalt. 
Mul oli plaan tegelikult tagasi tulla uue blogi kujunduse ja asukohaga, aga kuna vastav fotosessioon lükkus edasi (jälle), siis ma siiski annaksin ikka varem märku, et olen elus ja uuesti blogilainel. 

4 thoughts on “ma olen tagasi!”

  1. Kasuta pilve või hoia asju välisel kõvakettal. Tegelikult saab ka hävinenud kettalt asju kätte aga see lihtsalt nõuab rohkem aega ja vaeva, ju nad ei viitsinud tegelda. Mõni ITspets teeks kindlasti odavamalt aga nt ITbuss aitab ka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga