***

Ma taipasin täna midagi…

Ma ei tea, mul on viimased nädalaega juba mingi hull väsimus peal ja ei viitsi mitte midagi nagu teha. Jälle. Hommikul tõusen, saadan kellegi kuhugi ära ja siis võitlen – ühest küljest tahaks magama ära minna, teisest mõtlen, et kurat ei, siis see väsimus ju süvenebki.

Adeele ja Krissu on endiselt kodus. Said terveks ja siis tekkis jälle köha. Raimond tuli üks päev koolist koju ja teatas, et õpetaja oli talle öelnud, et ta peab koju jääma, sest ta köhib. Hendrik kittus mulle täna, et Raimond hoiab oma nägu enne koju tulekut tükk aega lumes, sest tahab haigeks jääda ja siis ei pea ju kooli minema…

Ma ei tea, kust nad neid ideid nopivad, aga nad võiks mulle ka seda allikat jagada. 😀

Täna mõtlesin koristada. Nagu kohe suuremalt ikka. Tavaliselt ma koristan nii, et panen muusika valjult käima. Kui võimalik, siis midagi enda lemmikutest. Täna ei olnud võimalik ja kuulasin hoopis Baby Sharki. See kärab tegelt kah. Teen omale latte, aga võin selle taasavastada alles neli nädalat hiljem. Panen selga mugavad asjad ja asun koristama.

Koristamise ajal, st kui ma Geidu riideid kokku korjasin, taipasin midagi….

Midagi, mida ma ei ole ligi viimased 10 aastat taibanud.

Ise Geidule korrutades, et oi, kurat, kui ta omale armukese võtma peaks kunagi, siis ma ei ole nii loll ja saan sellest kohe aru.

Mida ma täna tube koristades taipasin? Geit ütleb mulle väga tihti, kui laste tube koristan, et jumala eest Jane, ära korista nende asju, nad peavad seda ise tegema. Muidu ei hakkagi kunagi enda järgi koristama, sest mina ju koristan.

Aga ma ei oke kunagi kuulnud tema asju koristades, et ta hüüaks: “Jane, ära korista mu järgi, ma pean ise seda tegema! Muidu ma ei hakkagi kunagi enda järgi koristama!”

Ma olen loll. Ma olen. Kui ma sellest juba enne aru ei saanud, siis ma ei saa ilmselt aru ka sellest, kui Geidul peaks armuke tekkima. 🙁

Eks ma jään lootma väiksele Eestile. ❤

3 thoughts on “Ma taipasin täna midagi…”

  1. Mina võitlesin ka oma mehe “koristamis harjumustega”, küll ütlesin et mis eeskuju sa lastele annnad. Kui väga väsinud olin heitsin ette et ma olen ju ainult koristaja ja kokk ja miljon muud asja siin peres aga kes minu heaks neid asju teeb 😁 siis kordasin samu sõnu talle mida tema tihti ütles laste asjade kohta: “kõik mis maas see on prügi”, kui aru sai et kapp tühi ja tegelikult meelega ta riideid peitu korjasin tükk aega. Siis viisin talle magamistuppa eraldi pesukorvi, tema enda soovil, kuna ta lubas et hakkab siis sinna korvi panema oma riideid, no ja ikka ei pannud ta neid sinna ja kui ta uurima hakkas et miks ma ta pesu ei pese ütlesin et pesukorv ju tühi pesu pole pessu toodud. Päris raske on täismehele teha selgeks et kui pesukorv juba duššinurga või voodi kõrval siis pane need asjad ometi juba korvi sisse mitte ära kuhja selle ligidusse hunnikuna.
    Võibolla ma isegi oleks need riided ise pannud korvi aga see eeldas seda rõvedat taskute tühjendamist ja no neid ehitusmeeste taskuid on teada mingi jura jääb alati küünte alla, naelad jms jura ja kõige julmemad on selline puidu puru mis läheb küüne alla ja lükkab augu sisse sinna küüne ja naha vahele, nagu pind vms ja siis püüa see välja saada 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga