***

Mehed ja romantika

Ma tegelikult ei räägi siin kõigist meestest, aga kuidagi veider oleks olnud pealkirjaks panna “mees ja romantika” 😀

Geit üllatas mind eile jälle roosikimbuga ja kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis alles eelmise nädala alguses ta mulle ühe roosikimbu tõi. Mul on kombeks väikese huumoriga alati küsida, et millega ta nüüd hakkama on saanud.

Üldse toob ta mulle väga tihti lilli. Ma ei tea, kas ma tõesti olen nii hea naine või ta tahab ühte rasedat lihtsalt rõõmustada, sest ma niigi siin enamus ajast vesistan või ta võttis mind kuulda, kui ütlesin, et vaasis olgu alati värsked lilled, muidu mu hormoonid ründavad teda… 😀 Ok ok, nali!

Geit on üldse väga romantiline inimene. Tegelikult me mõlemad oleme. Kui ma nüüd veel rase polnud, armastasime kahekesi olemise aega võtta õhtuti, kui lapsed magama on juba läinud.

Ma muidugi ei tea, mis teiste jaoks on romantika, aga meie jaoks on juba see romantiline, kui saame kahekesi üksteise kaisus diivanil lesida.Lihtsad asjad.

Küünlad, snäkivaagne, kus olid meie lemmikud – maasikad, viinamarjad, krabipulgad, paprika, kurk, porgand, lillkapsas, dipikaste, mmm! Väike vein või smuuti ja lihtsalt kaisutasime, rääkisime juttu ja olime.

Nüüd väga ei olegi seda jaksu, et sellist õhtut korraldada, hea meeldetuletus iseendale – peaks ikka plaani võtma, see teeb suhtele palju head!

Nende 8 aastaga oleme õppinud puhkama ja romantikat tegema nii, et ei pea ilmtingimata lapsi kodust ära saatma, kuigi see oleks max lebo ja kindlasti lõõgastavam, aga kui nad magavad, pole ju probleemi. Ainult, et siis kipume ise suht ruttu ära väsima, sest viimasel ajal ei mõista nad normaalsel kellaajal nagama minna. 😀

Vahel hästi harva oleme käinud ka spas kahekesi, viimati vist… eelmisel suvel? Jah, Ruunawere Mõisas, kus oli niii mõnna kahekesi olla ja aeg maha võtta.

Ma olen üldse hästi vähenõudlik selliste asjade osas tegelikult. Geit ilmselt hakkab siinkohal naerma, aga ma ise ei arva, et palju nõuaksin. Ma isegi ei taha kuhugi minna kahekesi, et nüüd hullult romantikat teha vaid mulle piisabki sellistest küünlavalgel mööduvatest õhtutest, mida üksteise kaisus veeta. Oma kodus. Laste une ajal. 😊

2 thoughts on “Mehed ja romantika”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga