Määratlemata

mehed, milleks teile krunnid?

Kõigepealt- lükkame ette huumoriprillid, sest mina kavatsen oma arvamuse läbi nende teile edastada. 

Täpselt sama humoorikas kui seda on minu jaoks tänavapilt “mees ja käekotike”, on seda ka “mees krunnikesega”. Algselt nägin ma sellist soengustiili paljudel naistel ja kui aus olla, siis naistele sobib ta ideaalselt. Muidugi mõtlesin ma, et mina sellist soengut never ei kanna ja ei kannagi, kuid peab tõdema, et paljudele naistele ta siiski sobib. Siis ilmusid tänavapilti mehed, kes hakkasid krunnikesega ringi sibama. Miks? Ma absoluutselt ei vihka selliseid mehi ja ei teki tunne, nagu tahaks nad hookuspookusega tänavapildist kaotada, mind lihtsalt valdab maailma suurim uudishimu, et.. jah, miks? 

Üks päev kui ma kesklinnas ringi liikusin, nägin pea igal kolmandal mehel, kes mulle vastu jalutas sellist krunnikest. Mõttes naeratasin ja tekkis tunne, et soetaks endale käärid ja lõikaks maha.. nii mööda minnes. Vot selline tunne mind valdab enamjaolt, kui ma neid mehi näen. 

Mina arvan, et see ei muuda ühte meest kuidagi mehelikumaks. Võibolla tõesti on see uus mood, mis veel siia mäe taha pole jõudnud ja ehk kunagi ei jõuagi, sest nagu ma olen aru saanud, on eestlastel ja venelastel erinevad trendid (kusjuures tuttavatest tean, et enamus krunnikandjad on eestlased). Ja võibolla tõesti ei saa ma aru, mis on päriselt moes. Ning võibolla tõesti olen ma lihtsalt üks loll lasnamäelane, kes ei teadvusta endale, mis on hot ja mis mitte. 

See on vist miski saatuse vingerpuss, sest mulle lõi facebooki seinale hetkel sellise pildi. Arvamus on ju nagu perse- igaleühele oma. Kindlasti kannan ja teen ka mina asju, mis tänavapildis just kõige hiilgavamad ei ole. Näiteks mu lokid…

12 thoughts on “mehed, milleks teile krunnid?”

  1. Kõigi meeste eesmärk pole ju olla mehelik 🙂 las ikka igaüks kannab seda, mis talle meeldib.

  2. Jaa, muidugi. Ma olen olnud pikalt seda meelt, et las igaüks kannab seda, mida tahab, aga arvamust ju võib avaldada. Mina kannan palju selliseid asju, mida teised on maha kandnud ja olen alati seda meelt olnud, et kui mulle endale meeldib, siis jumala savi, mida teised ütlevad. 🙂

  3. Ma tõin ühe võrdluse lihtsalt, et mõni näiteks vaataks mind kui tarzanit, kes on mööda metsi Tallinna südalinna rännanud, aga mina vaatan krunniga mehi, nagu oleks kellegi prügikott kodust jalga lasknud 😀

  4. Ma saan aru, et üritasid seda läbi nalja kirjutada aga ma ei naernud. Kordagi. Minus tekitas pigem kurbust see, et sina naerad inimeste üle kes teistest erinevad. Kui mees tahab kanda krunni las ta kannab jumal hoia 😀 las kannab seelikut ka, kui soovib.

    Miks me peame suruma mehed mingitesse ühiskonna raamidesse ja eeldame ainult ülimalt meheliku välimust?

  5. Ma ei oodanudki, et lugejad nüüd kõht kõveras teisel pool ekraani naeraks. 😀 Mina avaldasin vaid seda, mida arvan MINA sellisest soengust. Oma sõnadega. Ma pole kordagi öelnud, et kõik mehed peaksid olema mehelikud. Ma ei ole mehi kuhugi surunud. Kas minu arvamus on vale, sest see ei ühti sinu omaga? Mina ei ole teiste arvamust valeks pidanud, sest see ei ühti minu omaga. Kõigil on õigus midagi arvata ja ükski neist ei ole väär. 🙂

  6. Miks mehed kellele meeldivad pikad juuksed peaksid maha löikama oma patsi lihtsalt sellepärast et ühele naisele see ei meeldi? Mehed ju hoolitsevad ka oma juuste eest nagu naised, möni isegi rohkem kuid ikkagi..naised ju löikavad ka siis kui ei meeldi nende juukseotsad v tahavad värskendust. Milleks teha maha neid kes käivad/proovivad lääne stiile ja asju???

  7. Kus olen ma öelnud, et mehed peavad oma pikad juuksed maha lõikama? Igaleûhele ei saagi meeldida ja mina avaldasin vaid arvamust. Loe korrektselt läbi, mis ma olen kirja pannud ja siis tule hûsteeritsema 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga