***

Meie magamistuba

Ma ei teagi, kas olen teile näidanud oma magamistuba peale remondi tegemist. Vist kuskil ikka olen. Kasvõi instagramis näiteks.

Enamus vist mäletavad, et saime selle korteri üsna päeva pealt, eelarve oli põhimõtteliselt null ning tegin blogi FB lehele postituse, et leida kontakti inimestega, kes ehk aitaks meil kodule vajalik ehitusmaterjal saada.

No kokkuvõttes tegime me ikkagi remondi siin omade rahadega ära. Mõned asjad saime tasuta, mööbliesemed või sanitaartehnikat. Aga ehitusmaterjal tuli meie rahakotist. Okei, vannitoa materjali sain koostöö raames.

Nii, magamistuba. Mina valisin tapeedi siia. Ainuke tuba, mille tapeet mulle tänase päevani meeldib ja ma ei kipu seda vahetama. Lagi oli enne juba valmis, seega sellega me midagi tegema ei pidanudki.

Remontimisega on üldse nii, et esiteks see vist ei saagi kunagi valmis ja kui saab, siis tahaks juba uuesti remonti teha. Selline lõputu remont. 😀

Muude asjadega on nii, et tahaks need toast välja visata. Riidekapp, titevoodi, öökapp, meie voodi. Kui alguses mulle meie voodi meeldis, sest see voodipäis…. siis nüüd käib mulle see rauakolakas ilgelt närvidele, sest see ei sobi isegi värvuselt meie tuppa.

Mul vanaemal on samasugune voodi ja ta oli selle valgeks värvinud ja mõtlesin ka korraks, et äkki?! Aga siis meenus, et ma olen sellest “värvin kõik valgeks” perioodist üle saanud. Vahepeal käis läbi mõte teha euroalustest voodi. Selline minimaalne.

Foto: Pinterest

Nii et mingi aeg lendab kõik siit toast välja. Okei, Napsie madrats ja padjad ja voodipesu on siia tuppa naelutatud, sest need on ainsad, millega olen rahul. Kohe väga rahul. Ma pole ennast kunagi varem nii mugavalt oma voodis tundnud, kui nüüd Napsie asjade vahel.

Kui ma ahhetasin alguses madratsi üle, et ahhhh kui mõnus, siis need padjad. Omg need padjad! Ja muide, kuni 30.11 on Napsie tekid-padjad – 70%, voodipesud – 35% ja madratsid – 25% soodsamad! www.napsie.ee

#koostöö

12 thoughts on “Meie magamistuba”

 1. Heihei, räägi, mis värviga sa oleks värvinud voodipeatsi valgeks? Meil taoline metallotsad ja no tahaks ka uuendust, värvimine oleks päris hea mõte 😀 kas üldse saab seda “metallilaadset” värvida?

  1. Ikka saab, ma usun. Mul vanaema voodi oli küll ilusti värvitud, aga ma ei tea, millega. Ilmselt mingi metallivärv? 😀

  2. Igasugused kriidivärvid olid mingi hetk maru populaarsed – pidavat igale pinnale peale hakkama.

 2. Meil sama lugu korteris, ühe asja lõpetad teisega alustad 🤣 Kunagi ei saa valmis. Ja kui ongi valmis siis tahad juba millegi muuga muutust 🤣

 3. Mitte üldse paha pärast, aga ei saa mina aru kuidas kõik nii taevani neid Napsie patju kiidavad. Tellisin ka suure soodukaga, aga meile üldseee ei meeldi, liiga pehmed ja nagu patja polekski pea all. Täiesti ebamugav magada, õnneks ei maksnud täishinda nende eest, seega pole suur kaotus 😂.

  1. Ma ei tea kedagi, peale blogijate, kes Napsie tooteid kiidaks. Ja blogijad saavad selle eest raha. Kui jälgijad on nii rumalad, et iga makstud postituse peale õnge lähevad, siis pole kedagi peale enda süüdistada. Ehk kui on märk- Koostöö- siis suhtu erilise ettevaatlikkusega.

   1. Ma ei ole blogija ega midagi, aga oman Napsie tekki ja kiidan küll! Kordades parem kui vana tekk oli. Küll nö sahiseb rohkem, kuid mind see ei sega ning ei kujuta ette ka, mis muud kellelgi ette heita oleks.

   2. Tellisin ka kuna kõik blogijad kiitsid. Teki ja padja siis. Ma kiidan täiega mõlemat! Pole kunagi niiiii hea uni olnud!! Samas mehele ka padi ei meeldi,tekk aga küll. Eks igal inimesel ongi erinev eelistus, kas pehme või kõva, madal või kõrge jne…

 4. Minu arust see euroalustest voodi ei sobiks sinna romantilisse magamistuppa. Liiga robustne ja kobakas.

  Üldse on euroalustest mööbel kuidagi “oma aja ära elanud” ja ega ta tegelikult hirmilus nüüd pole ka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga